Casper i tvivl om Michaela: Er hun overhovedet interesseret i mig?

Casper er pludselig kommet i tvivl om Michaela.

Af Rikke Lynge - 8. juni 2021 kl. 20:58

Michaela og Casper har fra første øjekast udvist interesse for hinanden. Allerede i første afsnit forførte Michaela Casper i håndjern, som ifølge Casper var et positivt og modigt træk. I aftenens afsnit ser der dog ud til at være en helt anden energi mellem de to deltagere af TV 2 Play-programmet ‘Bachelor’.

– Jeg vælger jo at tage Michaela med videre hjem i mit ‘Bachelor’-hus efter den dansedate, og det initiativ, som jeg så fra Michaela tidligere, hvor hun var meget fremme i skoene og rigtig gerne ville snakke, det var næsten ikke til stede. Hun var virkelig tilbageholdende. Hun stillede mig nærmest ikke et eneste spørgsmål, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Den første ‘Bachelor’-date ender helt skidt

På tv ser daten meget akavet ud, og ifølge Casper var det hele også meget akavet.

– Hun stillede mig kun et spørgsmål i alt den tid, vi var hjemme i huset, og det synes jeg jo var lidt mærkeligt, for jeg lagde også flere gange op til, at hun kunne stille mig spørgsmål, men hun spørger mig ikke om noget. Det bliver en meget ensidig samtale, fortæller Casper fortsat.

Michaela og Casper på første date (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

Casper bliver meget forvirret over Michaelas manglende interesse, og det får ham til at tvivle på hende.

– Jeg tænker naturligvis, at det kan være, hun ikke er så interesseret alligevel. Det gør mig usikker på hende, og det gør mig i tvivl om, hvorvidt hun gerne vil lære mig at kende, når hun ikke stiller spørgsmål, forklarer Casper.

LÆS OGSÅ: AV AV AV: ‘Paradise’-hunk i stor ulykke

Troen betyder intet

Michaela åbner i dagens afsnit op for en helt ny side af sig selv – hun er nemlig meget troende, hvilket hun har behov for at fortæller til Casper, men det er ikke den nyhed, der gør ham i tvivl.

– Bare fordi hun er troende og har behov for at bede aftenbøn og læse biblen i ny og næ for at finde guiding, det er ikke noget, der gør, at jeg ser skævt til hende. Jeg respekterer det, og det er en del af den, hun er. Det har jeg slet ikke noget imod, fortæller Casper til Realityportalen og fortsætter:

– For mig er det næsten kun en styrke, hvis man har nogle forskelligheder. Man bør ikke være tro kopier af hinanden, det vil blive for kedeligt, fortæller Casper, der ikke selv gider hives med i kirke hver søndag.

LÆS OGSÅ: CHOK! Denne pige siger nej til date med Casper i ‘Bachelor’

– Så længe det ikke påvirker mig, så gør det ikke mig noget, at hun har behov for at læse i biblen, fortæller han.

Følg Caspers kamp for kærligheden hver tirsdag til torsdag i ‘Bachelor’ på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Ny paradiso laver HELT om på spillet

Læs mere om