Casper Christensen overrasker: Snupper Alexandras eksmand

Martin Jørgensen springer ud som skuespiller i den nye sæson af ‘Klovn’

Af Jan Körner - 23. august 2017 kl. 20:55

Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, får nu en helt ny og uventet rolle. Den tidligere papfar for prinserne Nikolai og Felix skal nemlig være med i den nye sæson af Casper Christensens populære serie ‘Klovn’.

– Jeg har kendt Martin i mange år, og så synes jeg, han ville være sjov som en af ”Caspers” legekammerater på mountainbike-holdet. Jeg forsøger altid at blande folk på nye måder, siger Casper Christensen til HER&NU om baggrunden for at hyre Martin Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Her er Casper Christensens nye celebre kone i Klovn

Martin Jørgensen er ellers mest vant til at stå bag kameraet som kameramand, og har ikke tidligere optrådt som skuespiller. Men det afskrækker ham ikke at skifte roller.

– Det bliver sjovt. Et godt hold af dejlige og dygtige mennesker og en super stemning, har Martin udtalt om den nye karriere som skuespiller.

I den nye sæson af Klovn er Casper Christensen blevet kæreste med Aqua-Lene, som på den private bane er blandt Caspers tætteste venner. Sammen med hendes eksmand, Søren Rasted, har de sammen hængt ud i nattelivet i adskillige år.

LÆS OGSÅ: ‘Klovn’ vender tilbage til tv-skærmene med ny sæson
LÆS OGSÅ: Babylykke for ‘Rita’-stjerne
LÆS OGSÅ: Dansk stjerne lander sin første Hollywood-hovedrolle
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.