Casper bryder tavsheden: Michaela taler ikke sandt

Han har været stille, efter Michaela kom med sin udgave af hændelserne på og efter Rhodos, men nu taler han ud.

Af Anna Løwe - 24. juli 2021 kl. 20:55

I kølvandet på at Michaela endelig udtalte sig om afslutningen på ‘Bachelor’ – og hendes og Caspers forhold – har Casper været stille med kommentarerne.

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte

Men nu udtaler han sig til Realityportalen, hvor han understreger, at han fortsat står ved sin forklaring om, hvad der skete under og efter opholdet på Rhodos.

– Jeg er ikke enig i Michaelas udtalelser, da jeg ikke mener, at det er sandheden, og så lader jeg det ligge dér. Jeg får personligt ikke noget ud af at diskutere fortiden. Mere har jeg ikke til at sige til det, svarer Casper og uddyber:

– For mig er ‘Bachelor’ slut, og jeg har ikke lyst til at dvæle ved fortiden. Livet har nogle gange bump på vejen, og det her har været et for mig, men jeg er mentalt videre. Jeg har ikke behov for at tale om fortiden.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Michaela afslører: Casper ville kontrollere, hvad vi skulle fortælle

Artiklen fortsætter under billedet …

Fællesbillede i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Retfærdighedens rytter

Selvom Casper ikke ønsker at gå i detaljer og dvæle ved fortiden, understreger han, at han fortsat er single, trods Michaelas udtalelse om det modsatte.

Samtidig står han også stadig ved de valg, han traf i ‘Bachelor’:

– Jeg har en udpræget retfærdighedssans, så jo mere, de andre kvinder distancerede sig fra Michaela i huset, jo mere ønskede jeg at give hende en chance, hvis man kan sige det på den måde. Så det havde også en betydning for, hvordan det hele endte.

– Derfor talte jeg også med de fleste kvinder, efter jeg var kommet hjem, for jeg ville gerne sikre mig, at alle havde det okay, og at man kunne tale nogle ting igennem off-cam, hvis der var et behov for det. Andet er der ikke i det.

LÆS OGSÅ: Forelsket ‘Paradise’-babe: Han giver mig grund til at tro på kærligheden

Michaela har også beskrevet, hvordan Casper brugte aftenen efter den sidste roseceremoni på at pakke, men det skyldtes udelukkende praktikaliteter, forklarer Casper:

– Jeg havde jo ikke haft tid før, fordi jeg var på date dagligt, så jeg ville gerne lige have pakket alle mine ting, så jeg var klar til at skulle rejse kl. 05.00 dagen efter. Jeg havde haft tøj med til to måneder, så det handlede udelukkende om at være klar, og det tog mig max 40 minutter, slår Casper fast og understreger endnu en gang, at han ikke ønsker at kaste med mudder og derfor ikke har yderligere kommentarer.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper giver status på kærligheden: Her er jeg i dag

Læs mere om