Casper afslører: Hun slog benene væk under mig

En af pigerne har gjort Casper blød i knæene.

Af Rikke Lynge - 7. juli 2021 kl. 20:58

Der er en tydelig kemi mellem Casper og Stine i dagens afsnit af ‘Bachelor’, hvor de to er på keramikdate. Der bliver uddelt nogle intense blikke og en dyb øjenkontakt efterfulgt af smil og latter.

– Hun kommer jo lidt sent ind i forløbet, men hendes væsen og person slår virkelig benene væk under mig. Hun er sindssygt sød, og hun har rigtig mange kvaliteter, som jeg holder meget af. Og så ser hun bare brænd godt ud, forklarer Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Storfavorit takker nej til rose i ‘Bachelor’

Casper og Stine i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Stine kom ind i ‘Bachelor’ sammen med tre andre piger, som ikke har formået på samme måde at slå benene væk under Casper, som hun har.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

– Hun var en af dem, jeg fandt interessant fra starten af, og jeg var meget betaget af hende efter den date, fortæller Casper, der godt kan se langsigtet med Stine.

– Man starter med at mærke, om der er en god kemi, bagefter skal man mærke, om der er en gnist, og derefter føler jeg, at der er grobund for forelskelse, hvor man skaber følelser for hinanden. Jeg føler klart en gnist med Stine, slår Casper fast.

LÆS OGSÅ: UUH! 12 kendte danskere klar i nyt realityprogram

Læs mere om