Casper afslører: Derfor fik Maya den første rose

Det var med fuld overlæg, at Casper gav Maya rosen som den første.

Af Rikke Lynge - 4. juni 2021 kl. 6:55

I gårsdagens afsnit af ‘Bachelor’ blev det et farvel til Nadja og Anna, og ud over Bolette og Sidse, der allerede havde en rose, så kunne Maya som den første føle sig sikker til roseceremonien. Med den første rose i hånden udtaler Maya i programmet et håb om, at det viser noget for Casper, og det gjorde det.

– Der er sådan nogle små anerkendelser, jeg giver undervejs i programmet. Det var det samme med Helle og det her digt, hun læste op, der fik hun også den første rose til roseceremonien, og det er lidt min måde og vise, at jeg sætter pris på det, der er gjort eller sagt, forklarer Casper til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af ‘Bachelor’

– Det er det samme her med Maya. Jeg gav Maya den første rose for at vise hende, at det var mega modigt, hun kom her midt i det hele, og at hun ikke er glemt.

Casper valgte ikke Maya til alenedate i ugen, og derfor følte han et behov for at vise hende sin anerkendelse på anden vis.

Maya og Casper på date i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Kyssede på ‘Paradise’: Sådan udviklede det sig i Danmark

Splittede veninderne

Med Nadja ude af programmet valgte Casper altså at splitte veninderne Katrine og Nadja, men han gjorde det ikke for at splitte dem ad.

– Jeg synes, det var modigt af dem at søge ind som veninder, og det var ikke min intention at splitte dem op for at gøre dem ondt. Jeg valgte at gå ud fra mine følelser i kroppen, og jeg følte ikke med Nadja lige der, forklarer Casper, der så venindernes deltagelse på lige fod med de andre pigers.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Dennis Knudsen er blevet far for anden gang

Veninderne Nadja og Katrine fik en tårevædet afsked ved den anden roseceremoni. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

– Det var rigtig svært at komme med argumenter for at smide nogen hjem, for de var alle rigtig søde og super venlige. Man følte sig ikke særlig venlig, når man ikke gav en rose ud, og det bliver klart værre senere hen, lover Casper.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: ‘Bachelor’-deltagere havde svært ved at gennemføre gruppedate

Læs mere om