Galleri: Carolines romantiske dag i Paris - Her & Nu

Galleri: Carolines romantiske dag i Paris

Caroline Wozniacki tog en pause fra tennis og nød sin tårnhøje nye kæreste

Af Jan Körner - 2. juni 2017 kl. 08:43

Selv om hun har haft travlt i French Open, sørgede Caroline Wozniacki for at parkere ketsjeren derhjemme for at pleje kærligheden.
Hendes nye kæreste, amerikanske David Lee, var nemlig taget til Frankrig for at heppe på Caroline og håbe på lidt romantisk tid i den franske hovedstad mellem Carolines kampe. Og den 34-årige basketballspiller havde held til at lokke 26-årige Caroline ud på en romantisk gåtur i en af Paris’ mange parker, Bois de Boulogne, hvor de åbenlyst viste kærligheden frem for omverden.
Hånd i hånd var de i deres helt egen verden, mens de gik rundt i den smukke park og nød hinandens selskab, inden de stoppede ved en sø og bad deres frokostaftaler om at tage billeder af dem sammen. Med armene om Wozniacki viste David Lee, at han er forelsket til op over begge øren i den danske tennisstjerne.
LÆS OGSÅ: Prins Joachim om vennen Roger Moores død: Det er tragisk

Derefter tog parret, der har set hinanden siden slutningen af sidste år, sammen med deres venner en båd ud til en ø midt i søen, hvor den historiske restaurant Chalet des Iles lokker med overdådige menuer. Her ligger et schweizisk slot, som Napoleon byggede til sin kone, efter at hun var blevet glad for landets arkitektur. Så de romantiske rammer kunne ikke være bedre for parret og deres venner.

David Lee og Wozniacki bekræftede først i februar, at de var sammen, da David Lee postede billeder af de roser, han havde givet hende på Valentines Dag.
Efter billederne at dømme er Caroline endegyldigt kommet sig oven på det hårde brud fra Rory McIlroy, der dumpede hende via telefonen forud for deres bryllup.
Se alle billederne i galleriet i toppen af artiklen.
LÆS OGSÅ: Gravide Anne Glad: Baby kommer med på job

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.