Caroline Wozniacki presset til det yderste - Her & Nu

Caroline Wozniacki presset til det yderste

Caroline vil aldrig nogensinde glemme sit livs vildeste og hårdeste rejse, som vi ganske snart kan følge med i på skærmen.

Af Lykke Buhl - 31. juli 2020 kl. 07:20

Caroline Wozniacki har bragt hele Danmark ære som en af verdens bedste tennisspillere. Men selvom Caroline nu har indstillet tenniskarrieren, så kan man ganske snart se hende i aktion på tv igen.

Premieredatoen for Carolines nye program ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ er nemlig netop blevet offentliggjort, og det bliver allerede torsdag d. 13. august, programmet ruller over skærmen på Kanal 5 og Dplay.

‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde: Disse programmer har jeg takket nej til

Caroline: En oplevelse, vi aldrig glemmer

I ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ følger vi Caroline Wozniacki, der sammen sin amerikanske ægtemand, den tidligere basketspiller David Lee, hendes far Piotr, mor Anna, bror Patrick og svigermor Susan tager udfordringen op om at skulle bestige verdens højeste fritstående bjerg Kilimanjaro – uden overtøj på eller med brug af andre hjælpemidler.

– Det var helt vildt hårdt, og jeg er overrasket over, hvor godt vi holdt sammen. Det er en oplevelse, vi uden tvivl aldrig glemmer, fortæller Caroline Wozniacki om oplevelsen i en pressemeddelelse forud for programmet.

Caroline Wozniacki med familien, der består af hendes amerikanske ægtemand, den tidligere basketspiller David Lee, hendes far Piotr, mor Anna, bror Patrick og svigermor Susan i ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ (Foto: Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagers forlovede: Han kvalte mig

Åbner op i kulden

I serien følger vi Caroline og hendes familie tre uger efter, hun indstillede tenniskarrieren, hvor de skal på deres livs vildeste rejse med endemålet om at bestige det afrikanske vulkanbjerg Kilimanjaro.

Caroline Wozniacki i bjergerne i ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ (Foto: Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: Ung mor vil skifte navn: Det skal jeg hedde

Undervejs når familien gennem Polen, Zanzibar og Tanzania, hvor de skal igennem intense træningsforløb, der skal forberede dem på den enorme udfordring, der venter dem. Her skal de i lære hos den såkaldte ‘The Ice Man’, Wim Hof, der skal lære dem at udstå ekstrem kulde, hos den danske verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, der skal lære dem at overleve akut iltmangel og ikke mindst hos den kineske shaolinmunk Master Shifu, der skal lære dem at overkomme mental udmattelse.

– Vi ser meget frem til, at programmet med familien Wozniacki lige om lidt rammer skærmen. Adventure er en vigtig genre for os, hvor senest anden sæson af ’Over Atlanten’ har været en stor succes. I dette program har vi igen en eventyrlig og udfordrende udviklingsrejse som ramme, men denne gang med en helt særlig familie som omdrejningspunkt. Familien Wozniacki har altid værnet om deres privatliv, og at de her vælger at åbne op og tage os med på denne vilde rejse, som uden tvivl vil give et helt nyt syn på familien, synes jeg er både modigt og sejt, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup i pressemeddelelsen.

Første afsnit af ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ får premiere torsdag d. 13. august kl. 21.00 på Kanal 5 og kl. 10.00 på Dplay.

Caroline Wozniacki og hendes ægtemand, den tidligere basketspiller David Lee i ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ (Foto: Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: UH! ‘Familien fra Bryggen’-Didde afslører nye detaljer om kæresten

LÆS OGSÅ: Mathilde og Robin flytter sammen