’Paradise’-Caroline er tilbage på skolebænken: Det er hårdt - Her & Nu

’Paradise’-Caroline er tilbage på skolebænken: Det er hårdt

Reality-baben bruger i øjeblikket al sin tid på sit nye studie.

Af Emilie Holm Egebro - 19. oktober 2017 kl. 19:25

Inden længe starter optagelserne til en ny sæson ’Paradise Hotel’, som sendes til foråret 2018. Mens 20-årige Caroline Petersen de seneste to sæsoner har været fast inventar i programmet, tyder det dog på, at vi ikke får lov at gense hende i denne omgang. Hun er nemlig i fuld gang med at tage en HF-uddannelse.
– Jeg startede i skole her i august, så det er noget af en omvæltning, da jeg ikke har gået i skole i tre år. Det er derfor ret hårdt at være i gang igen, da jeg skal stå tidligt op, lave afleveringer og være meget på i undervisningen. Men det skal bare overstås, så jeg forsøger at få det bedste ud af det, og jeg er da også glad for at være der, fortæller Caroline til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Der er nogle ting, jeg har lettere ved end andre, men sådan er det jo. Heldigvis er jeg kommet i en god klasse, og folk er flinke. Dem, jeg er kommet i klasse med, har faktisk heller ikke kommenteret min deltagelse i reality-tv. De har taget godt i mod mig, og mange af dem har faktisk heller ikke set programmerne. Der var dog nogen på gangen, der råbte til mig om ’Paradise’ på et tidspunkt, men så bad jeg dem bare om at lade være.
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Caroline folder sig ud

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har fået job i en vuggestue: Det er det fedeste

Ikke slut med reality
Caroline har før forsøgt sig med en HF-uddannelse, som hun påbegyndte i efteråret 2015. Her var hun dog nødsaget til at droppe ud, hvis hun ville deltage i ’Paradise Hotel’ sæson 12, hvilket hun takkede ja til. I denne omgang regner hun dog med at gøre den toårige uddannelse helt færdig.
– Jeg har helt sikkert planer om at gøre HF færdig, da det er vigtigt for mig. Alligevel kan jeg ikke udelukke, at jeg siger ja, hvis der nu dukker et eller andet vildt spændende tilbud op. Jeg vil dog heller ikke sige ja til hvad som helst, så nu må vi se, forklarer Caroline, som dog regner stærkt med at medvirke i mere reality-tv i fremtiden:
– Jeg har slet ikke lagt reality på hylden, og min drøm er stadigvæk at få mit eget program. Jeg har dog haft brug for at holde en lille pause, og så skal det rigtige program og tilbud også dukke op, før jeg siger ja. Programmer, der minder om ’Paradise Hotel’, er jeg altid frisk på, og jeg savner da også at lave tv lige nu. Det er bare også vigtigt for mig med en uddannelse, forklarer Caroline, som lige nu lever af sin SU og sine sociale medier:
– Tidligere i år arbejde jeg jo i en vuggestue, men jeg har ikke tid til både det og mit studie. Jeg søger derfor heller ikke noget andet arbejde lige nu, da jeg simpelthen har så mange afleveringer og lektier, der fylder min hverdag. Heldigvis tjener jeg lidt penge ved siden af min SU på mine sociale medier, så det er altid noget.
LÆS OGSÅ:. ‘Paradise’-Monique dater ny fyr
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har fået mindre læber
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’