'Paradise'-Caroline afslører: Jeg fortryder, jeg havde sex med Mathias - Her & Nu

'Paradise'-Caroline afslører: Jeg fortryder, jeg havde sex med Mathias

De to paradisoer hygger sig under lagnerne i aftenens afsnit, men i dag, fire måneder efter, fortyder Caroline episoden.

Af Emilie Holm Egebro - 14. marts 2016 kl. 22:45

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ er der masser af romantik i luften. Efter en vild aften i baren, hvor både Mathias og Caroline afslører, at de finder hinanden tiltrækkende, kan de ikke længere holde fingrene fra hinanden. Og så bliver der gået til den – både i sengen og i poolen. I dag er Caroline dog træt af, at hun og Mathias havde sex.
– Vi er begge to lidt fulde, og så skete det bare. Mathias er faktisk slet ikke min type hverken udsendesmæssigt eller personligt, men han var sød nok derinde. Den dag i dag fortyder jeg dog rigtig meget, at jeg endte op med ham, afslører Caroline overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Sex er en naturlig ting, så jeg har ikke noget imod, at jeg har haft sex derinde. Jeg fortryder bare, at det var med ham. Vi snakker ikke særlig meget sammen mere, og den Mathias, som jeg synes var sød i Mexico, viste sig at være forfærdelig i virkeligheden. Han har behandlet mig super dårligt efter, vi kom hjem, så det, man ser i afsnittet, er fortid.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor skrev jeg, at Michelle var billig
Sjovt at have sex på ‘Paradise’
Selvom Caroline synes, at sex er en naturlig ting, har hun det dog også lidt mærkeligt med, at hendes forældre nu har set hende i aktion.
– Det er et behov, som alle mennesker har. Men selvfølgelig er det da lidt akavet, at mine forældre kan se mig have sex. Jeg har det dog sådan, at sket er sket, og det er også fedt at kunne se tilbage og sige, at man har haft sex på ‘Paradise Hotel’, forklarer hun.
Se med i næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3
Se billeder af Caroline øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle: Ingen kan stole på mig
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg foreslog gruppeonani
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser