Stort underskud: Caroline Flemings drama med eks'en

Der er stort underskud på driften i Valdemars Slot.

Af Jan Körner - 27. oktober 2019 kl. 19:55

Selv om der udadtil signaleres fred og idyl, er der fortsat drama mellem Caroline Fleming og hendes eksmand, Rory, når det handler om Valdemars Slot.
For et år siden kunne Caroline Fleming og hendes søster, Louise Albinus, i regnskabet for slottet meddele, at en kreditor havde eftergivet gæld for 10,4 millioner kroner, ligesom at den resterende gæld skulle betales tilbage over længere tid.
LÆS OGSÅ: WOW! Nu afslører Caroline Fleming og Nicklas Bendtner ALT
Men i det nye regnskab lyder der nu helt nye og knap så positive toner omkring gældseftergivelsen, som Rory Fleming ellers havde lovet sin ekskone.
– Sidste år blev der indtægtsført en betinget gældseftergivelse på DKK 10.376.65,7, som endnu ikke er endeligt afklaret, hedder det således i det netop offentliggjorte regnskab.
At Rory droppede en del af gælden, betød ellers, at slottet for første gang i mange år kunne notere sig for et stort overskud på mere end fem millioner kroner.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Caroline Fleming jubler: Det er skønt!

Atter stort minus

I det nye regnskab er der atter et stort minus på driften af slottet, der har været i familiens eje i 11 generationer. I alt lød underskuddet på 2.821.554 kroner.
Og havde de to søstre ikke skåret ind til benet, ville underskuddet have været endnu større.
– Resultatforbedringen er fremkommet som følge af besparelser i eksterne omkostninger og personaleomkostninger samt lukning af tabsgivende forretningsaktiviteter, skriver de i ledelsesberetningen.
Slottet har nu en egenkapital, der er i minus med godt 5,8 millioner kroner.
Caroline Fleming oplyser gennem sin agent, at hun ikke har kommentarer til sagen.
LÆS OGSÅ: Caroline på plads i Joachims hus: Det er pragtfuldt