Caroline Fleming om realityshow: Jeg krummer tæer

Den smukke baronesse er ikke tilfreds med den måde, som hun er blevet fremstillet i programmet ‘Ladies of London’.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 21. februar 2016 kl. 15:50

Det er ikke kun TV3’s seere, der undrer sig over Caroline Fleming i realityshowet ‘Ladies of London’. Hun har det også selv svært ved at se programmerne, der har været sendt på amerikansk tv.
– Jeg har da fået nogle gode ting ud af det, men jeg sidder også og krummer tæer, fordi det, det bliver vist, er ikke altid det, der skete. Man skal tage det med et gran salt. Eller 500, siger Caroline Fleming til Her&Nu og fastslår, at der kommer helt andre boller på suppen, hvis hun skal deltage i flere afsnit.
– Det er jo vildt at opleve, hvordan folk kan være kreative. Når man siger ja til at være med i sådan noget, går man ind i det uvidende om, hvor kreative de kan være, fortsætter baronessen, der gav producerne en reel advarsel efter episoden.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Caroline Fleming i chok: Gravid kvinde forlod utro mand
‘Der er drama nok i verden’
Caroline fastslår samtidig også, at hun ikke gider at deltage i alt det fnidder, som der opstår mellem den håndfuld veninder, der udgør castet til realityshowet.
– Jeg er ikke en, der har lyst til at blande sig i andres ting. Der er drama nok i den her verden i forvejen. Når to mennesker har noget, må det være mellem dem og ikke for andre at diskutere, forklarer Caroline og afslutter:
– Lad mig sige det på den her måde. Hvis jeg skal være med en sæson mere, har jeg nogle erfaringer med mig. Jeg ved nu, at hvert ord kan blive brugt og misbrugt.
Se billeder af Caroline øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører: Jeg tror stadig på kærligheden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.