Caroline Fleming om 'Ladies of London': Jeg manglede penge

For første gang åbner tv-kendissen op om sine private beslutninger.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. april 2017 kl. 15:14

Caroline Fleming, 41, har aldrig knoklet så hårdt, som hun gør lige nu. Det handler blandt andet om, at hun har brug for at fremtidssikre sig selv og sine børn, hvilket også er en af grundene til, at hun valgte at sige ja til at medvirke i tv-serien ‘Ladies Of London’, som blandt andet kan ses på TV3.

– Det var også en af de sværeste forretningsbeslutninger, jeg nogensinde har taget. Jeg blev tilbudt det i august 2014, og jeg skrev under 26. november kl. 12, og vi gik i gang med at optage kl. 18. Jeg var meget i tvivl. Skal jeg, skal jeg ikke? Jeg sætter mig selv i en meget skrøbelig situation, måske vil jeg udstille mig selv? På den anden side vil jeg have mulighed for at vise, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg syntes ikke, jeg havde noget valg med den situation, jeg sidder i. Det har været en betydningsfuld indtægtskilde, slår Caroline Fleming fast overfor Eurowoman.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming ved ikke, om hun tør flytte tilbage til Danmark

Om det så indikerer, at hun har fortrudt sin medvirken programmet, lader det dog ikke til.

– Regret is a sinful waste of time. Jeg fortryder det ikke, men jeg synes, det er voldsomt … Jeg synes, det er en voldsom, meget, meget grænseoverskridende oplevelse. Det var frygteligt, når de stakkels kameramænd kom ind om morgenen, og jeg sagde: “I really don’t like this, I really don’t like this! Can’t you film ­someone else because I really don’t like doing this.” Men der er også masser af herlige oplevelser. Og i sidste ende betaler det altså mine regninger.

Læs hele interviewet med Eurowoman HER

LÆS OGSÅ: Grædende Caroline Fleming: Jeg gør ingenting rigtigt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.