Caroline Fleming: Jeg har ikke råd til at sige nej

Det er ikke altid rart for den tidligere baronesse at skulle medvirke i tv-programmet ’Ladies of London’, men hendes økonomi tillader ikke, at hun lader være.

Af Pernille Hahn Hauberg - 18. februar 2017 kl. 10:55

Tidligere nød Caroline Fleming en tilværelse som baronesse på Valdemars Slot, men nu bor hun uden titel i London, hvor hun prøver at få økonomien til at hænge sammen for sig selv og sine tre børn Alexander, Josephine og Nicholas på henholdsvis 12, 10 og syv år.
I december sidste år kom det frem, at den tidligere baronesse scorede knap fire milliarder efter sin skilsmisse fra Rory Fleming i 2008, men noget tyder på, at pengene er sluppet op.
– Jeg vil gerne sikre mig selv økonomisk og gerne også mine børn, men der er lang vej igen. Så jeg er ikke, lad mig understrege ikke, i en position lige nu, hvor jeg kan tage for store risici. Jeg ejer ikke engang taget over mit eget hoved, siger hun til Eurowoman.
LÆS OGSÅ: Se Caroline Fleming i vild yoga-stilling
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming fortsætter i ‘Ladies of London’
‘Jeg havde ikke noget valg’
Glamourøse kjoler og hjem, der er som taget ud af boligbladene, er omdrejningspunktet for tv-serien ’Ladies of London’, hvori den tidligere baronesse Caroline Fleming medvirker. Trods de ellers flatterende rammer har oplevelsen ikke altid været lige behagelig for den 41-årige mor til tre, der var usikker på, om hun skulle sige ja til programmet.
– Det var også af de sværeste forretningsbeslutninger, jeg nogensinde har taget, siger Caroline Fleming til Eurowoman og fortsætter:
– Jeg var meget i tvivl. Skal jeg, skal jeg ikke? Jeg sætter mig selv i en meget skrøbelig situation, måske vil jeg udstille mig selv? På den anden side vil jeg have en mulighed for at vise, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg syntes ikke, jeg havde noget valg med den situation, jeg sidder i. Det har været en betydningsfuld indtægtskilde.
Trods den blandede fornøjelse ved at medvirke i ’Ladies of London’ fortryder den blonde kogebogsforfatter alligevel ikke sin deltagelse i programmet, men hun synes, at det er en voldsom og grænseoverskridende oplevelse at lukke sit hjem op på den måde.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming i dyb sorg: Familien er min styrke
LÆS OGSÅ: Grædende Caroline Fleming: Jeg gør ingenting rigtigt
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om realityshow: Jeg krummer tæer
Du kan læse hele det store interview med Caroline Fleming i denne måneds Eurowoman.


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.