Caroline Fleming i bitter familiestrid: Truet af konkurs

Den tidligere baronesse nægter at underskrive det seneste regnskab for Valdemars Slot.

Af Nikolaj Vraa - 12. juni 2021 kl. 12:58

I 343 år har Caroline Flemings familie ejet Valdemars Slot på Tåsinge, men nu kan det være slut. Den tidligere baronesse nægter at underskrive det seneste regnskab for Valdemars Slot Gods A/S, som hun ejer halvdelen af, men driften er i hænderne på søsteren, Louise Iuel Albinus, der driver det med sin mand, Nikolaj Albinus, der er formand for bestyrelsen.

Regnskabet for 2020 viste i første omgang et overskud, men efter Caroline Fleming krævede endnu en gennemgang, blev det vendt til et underskud. Fordi Fleming fortsat nægter at godkende regnskabet, er selskabet nu under tvangsopløsning hos Erhvervsstyrelsen. I sidste ende kan det betyde en konkurs, og at slottet bliver solgt.

LÆS OGSÅ: Melankolske Bendtner: Det er slut. For altid.

Ifølge bestyrelsesmedlem i Valdemars Slot Gods A/S, Christian Ahlefeldt-Laurvig, er sagen forsøgt løst internt i familien, men uden resultat.

– Vi havde lovet den afdøde lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff at gøre alt, hvad vi kunne for at bevare godset i familiens eje, som det har været siden 1678. Det har vi forsøgt, men desværre ikke med det ønskede resultat, siger han til Berlingske.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne har født: Jeg har ikke så mange ord lige nu

LÆS OGSÅ: Dronningen truet på livet: Ville bombe slottet

Læs mere om