Caroline Fleming: For første gang har jeg fundet en mand, jeg kan beundre

Caroline Fleming føler sig privilegeret i sit nye forhold.

Af Rikke Lynge - 19. juni 2020 kl. 20:56

Caroline Fleming har tidligere været gift med den velhavende brite Rory Fleming, som hun har børnene Alexander på 15 år og Josephine på 13 med. Derudover har Caroline  dannet par med fodboldspilleren Nicklas Bendtner, som hun har sønnen niårige Nicholas med. I dag er Caroline kærester med Billi Bi-ejeren Carsten Friis, som er en gammel ven.

– Jeg havde altid håbet, at jeg ville finde kærligheden igen. Og jeg blev spået til for syv-otte år siden af en meget, meget fantastisk kvinde i England, at jeg ville møde mit livs kærlighed, og at han både ville være min sjæleprins og min livsprins. Og at hans stjernetegn ville være jomfru, ligesom mit er. Jeg troede lidt på det, og de gange, jeg efterfølgende mødte en jomfru, tænkte jeg: Er det dig? Er det dig? Og det var det ikke. Men så – lige pludselig – kom min jomfru til mig, siger Caroline i et interview til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: WOW! Caroline Fleming lægger 24,5 mio i pragtvilla 

Men forholdet til Carsten Friis er noget andet, end hun har oplevet før, fortæller hun.

– Jeg føler, at han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selvom han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre. Og jeg elsker netop det. At jeg beundrer ham. Det har jeg aldrig prøvet før med en mand. Jeg føler mig så privilegeret og taknemmelig over, at jeg har været på den her lange rejse, og at jeg nu kan stå på den anden side af alt, hvad jeg har oplevet, og være så lykkelig. Og fri, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ung mor fejrer skilsmisse: Det kan godt være lykkeligt

– Han er en fuldstændig enestående far, og jeg synes, han er den dejligste ven, man kunne drømme om. Jeg elsker at være i hans selskab. Og for mig er det også første gang, jeg oplever at være i et kærlighedsforhold med en mand, jeg virkelig kan se op til, beundre og sparre med. Det er så vildt at få lov til at opleve det. Jeg føler virkelig for første gang, at det er sådan her: En rigtig kvinde kan gøre alt selv, men en rigtig mand vil ikke lade hende gøre det. Med Carsten får jeg hjælp, støtte, omsorg og kærlighed. Samtidig. Han hjælper mig til at være den bedste version af mig selv, siger hun fortsat til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Caroline Flemings nye kæreste: Direktør for det hele

Caroline Fleming og kæresten Carsten Friis har kendt hinanden, siden Caroline var 16 år. De har været familievenner gennem mange år, men mistede kontakten, efter de begge blev skilt. Men for halvandet år siden genoptog de kontakten, fordi de skulle lave en skokollektion sammen, og siden har de ikke været fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner åbner op om forholdet til sin bror