Camilla Thoby taler ud: Et forhold med manipulation og løgn

Den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager har to gange været i et forhold, som var ekstremt usundt for hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. december 2021 kl. 6:58

Det veldrejede Camilla Thoby, der er kendt fra ‘Ex on the Beach’ sæson 4 og 5, har været i både gode og dårlige forhold, og nu åbner hun op om de perioder i sit liv, hvor hun var forelsket i fyre, som bestemt ikke gjorde noget godt for hende.

Artiklen fortsættes under videoen med Emil Olsen, der giver fif til et lækkert december-look… 

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza afslører glædelig nyhed

– Første gang var jeg bare ung og vidste ikke, hvad en narcissist var, eller hvordan jeg skulle håndtere sådan en slags opførsel af manipulation og løgne. Men når man er i det, så kan man ikke selv se, hvor skidt det er. Lige meget hvor mange omkring én, der fortalte det, fortæller Camilla i story på Instagram.

Her fortæller hun også, at det i modsætning til første gang var meget lettere, da hun to år senere for anden gang oplevede at være i et usundt forhold. Anden gang var hun hurtigere til at reagere og komme ud af det.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne afslører graviditet

– Jeg var mere klarsynet, og han sagde sågar selv en dag: ” Jeg kan slet ikke manipulere dig mere.” Haha, jeg døde af grin inde i mig selv, sikke en selverkendelse, skriver baben.

Camilla danner i dag par med den 11 år ældre Christian, som hun mødte i september 2020 på sin arbejdsplads, Fitness World, hvor han var kommet for at træne. Til at begynde med var de to bare venner, og det er først i år, at det har udviklet sig til mere.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Hjalp datter til at blive gravid

– Ingen af os mærker aldersforskellen, vi er begge barnlige sjæle, men vi kan også sagtens være alvorlige, hvis vi skal. Vi komplimenterer og supplerer hinanden helt vildt godt. Han er meget moden og har en anden tilgang til livet end fyre, jeg før har mødt. Det synes jeg er dejligt og meget betryggende i forhold til, at jeg jo gerne vil stifte familie med ham, har Camilla tidligere fortalt til Realityportalen.

Før forholdet til Christian har hun også dannet par med ‘Paradise Hotel’-fyren Daniel Rosendal samt Nichlas Petersson, som hun mødte i femte sæson ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Har taget noget af huset med fra ‘Nybyggerne’

Læs mere om