Camilla Thoby lykkelig: Vi skal have barn sammen

Camilla Thoby fra ‘Ex on the beach’ har fundet lykken.

Af Rikke Lynge - 13. oktober 2021 kl. 17:33

Camilla Thoby kendt fra ‘Ex on the beach’ er lykkeligt forelsket i pædagogen Christian på 37 år, som hun mødte i september sidste år, da Christian begyndte at træne i det fitnesscenter, hvor Camilla arbejder.

Det der startede som et venskab udviklede sig til et forhold, og i dag er Camilla sikker på, at hun skal have barn med Christian, selvom det forelskede par ikke bor sammen endnu.

– Vi vil rigtig gerne have et barn inden for de næste par år. Vi er helt skrukke begge to, fortæller Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babes i stort skænderi: Luk røven og kom ned fra din piedestal

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla fortæller om sin nye kæreste.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Camilla har en søn fra et tidligere forhold, men Christian har endnu ingen børn, og Camilla ser et stort potentiale i sin nye fyr.

– Udover at jeg er forelsket og jeg knuselsker ham, så er han bare en stabil mand med hjertet og hovedet på det rette sted, som behandler mig godt, og jeg kan virkelig se en fremtid med ham, forklarer Camilla fortsat.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op: Min bedste ven voldtog mig

Selvom der er 11 år imellem Camilla og Christian, så er det ikke noget, de bemærker.

– Ingen af os mærker aldersforskellen, vi er begge barnlige sjæle, men vi kan også sagtens være alvorlige, hvis vi skal. Vi komplimenterer og supplerer hinanden helt vildt godt. Han er meget moden og har en anden tilgang til livet end fyre, jeg før har mødt. Det synes jeg er dejligt og meget betryggende i forhold til, at jeg jo gerne vil stifte familie med ham, fortæller Camilla kendt for reality.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne jubler over graviditet: Jeg er pavestolt

At Camilla netop er kendt for reality faldt dog ikke i god jord hos Christian.

– Han er ikke super begejstret for, at jeg har deltaget i ‘Ex on the beach’, og han har aldrig set reality. Jeg tror bare, han tænkte sådan “åh gud”, men han fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne “mærkes på mig” eller definerede mig som person, fortæller Camilla, der var bange for om det ville ændre Christians syn på hende, men det gjorde det heldigvis ikke, og den store forelskelse skinner igennem på Camillas Instagram.

LÆS OGSÅ: Frygter endnu en dom: Mopper hjalp Linse af med pistol

Camilla Thoby fra Ex on the beach’ og kæresten Christian (Foto: Privat)

Læs mere om