Camilla Sophia: Hurtig fødsel

Camilla Sophia nyder at være blevet mor for anden gang. Læs her hvordan det står til.

Af Ida Reihs Andersen - 17. oktober 2012 kl. 15:39

Camilla Sophia blev for nylig mor til sønnen Lelander, og det var en hurtig fødsel.
– Jeg havde ondt i maven natten mellem mandag og tirsdag, og tirsdag morgen tog jeg i retten for at afslutte en gammel sag. Da vi sad i retten, begyndte det at gøre mere ondt. Jeg sagde til min mor, at jeg nok lige skulle tjekkes, og hun insisterede på, at vi skulle køre op til tjek med det samme, fortæller Camilla Sophia til Realityportalen.dk
Faderen var til eksamen
Imens sad Rasmus, som er faderen til Lelander, til eksamen, og han fik hurtigt benene på nakken.
– Han nåede at bestå, før han måtte løbe ud og finde et tog fra Aalborg til Randers. Han nåede med til fødslen og var en helt fantastisk støtte. Jeg er meget overrasket over, hvor sej han var, erkender Camilla Sophia, som også havde sin mor og sin yngste søster, Mai, med til fødslen.
Ikke tid til bedøvelse
Fødslen tog kun fire timer, og inden Camilla fik set sig om, var Lelander ude.
– Jeg fødte uden bedøvelse, for det var der ikke tid til, fortæller den unge mor og fortsætter:
– Leander kom ud tre dage før termin og vejede 3575 gram og var 51 cm. Han har snydt os alle lidt, for både jordemor og jordemor studerende skød ham til knap 3 kg ved fødslens begyndelse.
LÆS OGSÅ: Camilla Sophia har født
Bækkenløsning og plukveer
Selvom det var en fødsel, som gik lige efter bogen, gik det dog anderledes med graviditeten.
– Op til fødslen havde jeg det ret træls grundet bækkenløsning, der selvfølgelig ikke blev bedre af, at han sank længere ned i bækkenet. Og udover det havde jeg mange plukveer. Så der skete ikke så meget andet, end at jeg lå på sofaen og blev opvartet af min familie eller Rasmus, fortæller Camilla Sophia og understreger, at faderen til Liam, som er Camilla Sophias ældste søn, har været en helt fantastisk hjælp, fordi han har taget Liam, når hun havde ondt.
Forelskede i Lelander
Indtil videre har der ikke været nogen problemer med Lelander – han stortrives.
– Leander har det rigtig godt. Jeg ammer ham, så det er super nemt, og han er god til at sove om natten og være vågen om dagen. Vi er absolut forelskede i vores lille fyr, og det samme er storebror, fastslår Camilla Sophia. Og hun understreger, at Liam har taget rigtig godt imod sin nye lillebror.
– Han har allerede foræret ham sine bamser og sin nat-sut, og han kan bruge mange minutter på bare at sidde og ae ham og snakke til ham. Han er en rigtig skøn storebror, der har tacklet det hele meget flot. Han startede i Børnehave dagen før jeg fødte, så hans far har stået for at køre ham derind. Endnu et eksempel på, hvor uvurderlig hjælp hans far har været. Jeg har fået meget hjælp både af ham og min familie samt Rasmus, lyder det fra den unge mor.
LÆS OGSÅ: Nanna irriteret over bryst-snak i ’De unge mødre’
Drømmer om at blive sygeplejerske
Camilla Sophia fortæller, at faderen Rasmus er god til at hjælpe, selvom hans studie er krævende.
– Jeg er hovedsaligt alene om ham, da Rasmus’ studie er meget krævende, men den fritid han har, den bruger han på at hjælpe og på at være sammen med os alle tre. Det er dejligt, siger Camilla Sophia.
For Camilla Sophia ligger studielivet heller ikke langt ude i fremtiden.
– Jeg vil søge ind på sygeplejerske og håber på at starte til september. Mine karakterer er fine nok til kvote 1, så jeg håber det lykkedes, slutter den unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ slår alle realityprogrammer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.