Camilla overraskede Kevin: Jeg tudbrølede mere end i kirken

‘De unge mødre’-deltageren havde forberedt en stor overraskelse til sin nye mand, der ikke kunne holde tårerne tilbage.

Af Jonas Sand - 2. oktober 2016 kl. 9:20

Lørdag var en lykkelig dag for ‘De unge mødre’-deltageren Camilla Framnes. Her kom der nemlig et ekstra efternavn på, da hun giftede sig med kæresten gennem de seneste fem år, Kevin Larsen.
GALLERI: Se alle billederne fra Camilla Framnes-Larsens bryllup 
Vielsen i kirken gik over al forventning, og da det nygifte Framnes-Larsen-par efterfølgende vendte tilbage til hjembyen Gug for at fejre brylluppet, ventede der Kevin en stor overraskelse.
Camilla havde nemlig sørget for, at bryllupskagen var en hyldest til det engelske fodboldklub Arsenal, som Kevin er stor fan af. Og det kom helt bag på Kevin, der blev meget rørt, da han så det.
– Jeg blev så sindssyg rørt. Jeg tudbrølede jo mere end i kirken. Det kom fuldstænding bag på mig. Dét er sgu ægte kærlighed og viser bare, at det er the real deal. Det er jo derfor, jeg elsker hende og har giftet mig med hende. Hun er fantastisk, slår Kevin fast over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Camilla og Kevin har fået nye vielsesringe
LÆS OGSÅ:Camilla Framnes-Larsen: Jeg har glemt mit første bryllup
Måtte ikke se kagen

Foto: Janus Nielsen

Camilla havde i hemmelighed arrangeret, at bryllupskagen var en hyldest til fodboldklubben Arsenal. Foto: Janus Nielsen


Selv om Kevin aldrig har lagt skjul på sin besættelse af fodbold over for ‘De unge mødre’-deltageren, så havde han aldrig tænkt tanken, at hun ville overraske ham med den specielle kage.
– Jeg havde ingen anelse om det, så det var en fantastisk overraskelse, som jeg fik af Camilla. Vi havde slet ikke snakket om, at det var en mulighed. Hun havde godt nok sagt, at jeg ikke måtte se kagen, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var derfor, siger Kevin, der nød kagen.
LÆS OGSÅ: Framnes-Larsen bryllup overraskede Camillas mor
– Det var da lidt underligt at sætte tænderne i noget, man holder så meget af. Men den smagte godt, og det var helt fantastisk, fortsætter den godt tilfredse Kevin.
LÆS OGSÅ: Kevin tog fusen på Camilla Framnes til brylluppet
I galleriet over artiklen kan du se flere billeder fra øjeblikket, hvor parret tager hul på bryllupskagen.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Jeg skrev talen i morges
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.