Camilla om sit 'Paradise'-exit: Sådan har jeg det med Sarah

Nu fortæller Camilla, om hun bebrejder Sarah for sit exit på ‘Paradise Hotel’.

Af Emilie Holm Egebro - 11. juli 2019 kl. 22:45

Spændingen var helt i top helt fra begyndelsen af aftenens afsnit ‘Paradise’.
Samtlige piger overvejede, om Louise kunne have puttet deres billede i urnen, og flere af dem overvejede at smadre den. Især Sarah var desperat, og da hun ikke kunne få Klara eller Anne til at smadre urnen, fik hun overbevist Camilla, som desværre endte med at måtte forlade hotellet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla om Klaras tilbagekomst: Det er mega latterligt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sami raser: Fuck Nicolai!
Efterfølgende erkendte Sarah, at hun nok havde en del af skylden for Camillas exit:
– Jeg er sindssygt ked af det lige nu, for man kan godt sige, at det lidt er min skyld, at Camilla skal forlade hotellet. Jeg er den eneste, hun stoler på, og jeg beder hende om at smadre den. Men hellere at Camilla forlader hotellet, end jeg selv gør, lød det fra Sarah i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
Camilla skylder dog ikke skylden på Sarah:
– Jeg kan godt forstå, at Sarah prøvede at redde sin egen røv. Vi tænkte jo begge, at det også kunne være hende, og så var hun bare klog nok til ikke at turde tage chancen, men derimod få en anden til det. Jeg tænkte derimod: “Fuck det, jeg tager chancen”. Jeg kunne jo også have prøvet at overtale hende, men jeg var bare så overbevist om, at det var mig, der var i urnen. Derfor bebrejder jeg heller ikke andre, for det var 100 procent min egen beslutning, fordi det var min egen mavefornemmelse, og så var det bare mega uheldigt, lyder det fra Camilla, der fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder
– Det var virkelig ikke fedt, at jeg var så tæt på at vinde det her, og så røg det hele bare på et splitsekund. Jeg synes dog særligt, at det var ærgerligt, at Klara fik den ekstra chance, for det var jo det, der var skyld i, at jeg havnede i situationen. Ellers havde det været drengene, der var i fare. Så det var mega ærgerligt, synes jeg. Min mavefornemmelse var bare så sikker på, at det var mig, der var i den urne. Jeg snakkede med Louise lige inden, og hun blev ved med at overbevise mig om, at jeg ikke skulle smadre den, men jeg troede jo så netop, at hun sagde det, fordi mit billede lå deri. Så tog jeg en chance, og det var jo bare super ærgerligt. I det mindste var jeg glad for, at det var Sarahs billede fremfor Annes eller Klaras.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Se næste afsnit af ‘Paradise’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
Se eller gense klippet, hvor Camilla ryger ud, nedenfor:

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: ‘Paradise’-babe vender tilbage