Camilla Framnes vil skrive en kogebog

Camilla Framnes er blevet bidt at at lave sund og lækker mad, så nu drømmer hun om at skrive en kogebog.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. januar 2016 kl. 13:27

Da Camilla Framnes deltog i ‘De unge mødres drøm’, var hendes største drøm at tabe sig. Siden er kiloene røget af, og selvom hun i sommers fødte sønnen Victor, så har hun allerede smidt 30 kilo og har nu for første gang siden 9. klasse en sund BMI. Så nu har den smukke, unge mor fået en ny drøm.
– Jeg drømmer om en dag at lave en kogebog, en kogebog for os børnefamilie – familier med fart på. En kogebog, hvor alt, man skal bruge, kan købes i de almindelige butikker. Det skal være med nem og lækker mad, og den skal gerne indeholde opskrifter til hele dagen fra morgen til aften, så det bliver en kogebog, man kan handle efter og leve efter, forklarer hun.
For folk, der følger Camilla Framnes på Instagram og hendes blog, kommer passionen for opskrifter nok ikke som en overraskelse. Her uploader hun nemlig dagligt opskrifter og billeder af sin mad, så fans kan følge med i, hvad hun spiser, og hvor mange kalorier maden indeholder.
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-mor i VILDT vægttab
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan tabte jeg mig
Det er vigtigt at få familien med
Netop antallet af kalorier er vigtigt i den unge mors vægttab, som går ud på at tælle kalorierne og holde regnskab, så hun er sikker på, at hun ikke indtager for meget. Derfor skal antallet af kalorier også være med i kogebogen, hvis den bliver til en realitet.
– Det skulle helt sikkert være en bog med sunde opskrifter! Om det slanker, har noget med mængden at gøre. Jeg ville skrive måleforhold for os, som slanker os, så man har kalorie antal, forklarer hun og fortsætter:
– Men den skulle også handle om, hvordan man får resten af familien til at spise med i de sunde vaner. Jeg har haft mine kampe med børnene, men små ting som pynt og spyd ved den almindelige, kedelige frikadelle for eksempel gør, at selv grøntsager kan blive spændende.
Om Camilla Framnes også får opfyldt drømmen om en kogebog er endnu usikkert, men på Instagram byder følgerne idéen velkommen, og der er mange, der tilkendegiver, at de ville købe bogen. Camilla Framnes har tidligere skrevet bogen ‘Hvis jeg kan, kan du også’, og det var efter udgivelsen af den, at hun fik blod på tanden, og drømmen om at udgive en kogebog meldte sig.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om sønnen: Sådan går det
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes svinet til: Du skulle have samlet benene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.