Camilla Framnes bliver vært på nyt program - Her & Nu

Camilla Framnes bliver vært på nyt program

Den unge mor har brug for hjælp til sin nye tjans som vært.

Af Louise Vilsbøl - 12. december 2017 kl. 16:55

Netop nu har Kanal 4 afsløret, at de har et helt nyt program på trapperne, hvor ‘De unge mødre’-deltagerne skal svare på spørgsmål og hjælpe folk igennem problemer. Programmet hedder ‘Mødregruppen’ og vil blive sendt på online-kanalen DPlay. I spidsen for programmet står Camilla Framnes, som er en af de mest erfarne unge mødre.
– Vi skal tage en masse emner op. Vi skal snakke om alt, og lige præcis her får vi brug for din hjælp, for vi får brug for en masse spørgsmål, som vi kan tage op i vores lille mødregruppe, lyder det fra Camilla Framnes i en video Facebook.
– Det kan være parliv, hvordan optager vi ‘De unge mødre’, det kan være vægttab, det kan være børneopdragelse, det kan være alt muligt. Vi er så klar. Det kan være noget, vi skal teste. Hvem ved? Vi er klar på det hele, så send et spørgsmål, og så vil vi glæde os til at tage det op i ‘Mødregruppen’ på DPlay næste år.
LÆS OGSÅ: Chok hos Camilla Framnes: Mor, det brænder bag dig!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det sjove klip med Camilla Framnes, der er helt rundt på gulvet, da hun vågner fra narkosen.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila og kæresten er startet i parterapi
Den helt store drøm
Det er en drøm, der går i opfyldelse for ‘De unge mødre’-deltageren. Det fortalte hun allerede i starten af sidste år, da Realityportalen.dk besøgte hende i det nordjyske hjem.
– Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil lave tv igen, så længe det er mig og ikke mine børn, der er i fokus. Det har længe været min drøm at have mit eget talkshow, hvor jeg rådgiver unge piger. Det kunne virkelig være fedt, fortalte Camilla Framnes dengang.
– Jeg har selvfølgelig ikke en uddannelse inden for områder som kost og rådgivning, men jeg har mine egne erfaring, som jeg kan dele ud af. Jeg har jo prøvet en masse på min egen krop – ung mor, vægttab, skilsmisse. Så hvis der kommer en og stikker mig et talkshow, fortsatte hun.
Det talkshow får hun altså nu, og nu mangler hun – og de andre deltagere – bare at finde de problemer og dilemmaer, de skal snakke om.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas kæreste taler ud: Derfor faldt jeg for hende
Herunder kan du se videoen, som Kanal 4 har delt omkring programmet:

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om stor beslutning: Det er et egoistisk valg