Camilla Framnes svinet til: Du skulle have samlet benene

‘De unge mødre’-deltageren har fået mange modbydelige kommentarer for sin deltagelse i programmet.

Af Jonas Sand - 3. november 2015 kl. 9:03

Man må høre lidt af hvert, når man har stillet sig frem og vist sit liv på tv. Det samme gør sig gældende for ‘De unge mødre’-deltageren Camilla Framnes, der inviterede seerne indenfor og viste sit liv på godt og ondt i næsten ti år.
Det har også medført en del grimme kommentarer, og især folk, der sidder gemt bag sin computerskærm, har været grove mod den unge mor. Noget Camilla er ked af.
– Jeg har fået en del hug for, at ‘Nåh, nu har Camilla fået tre børn med tre mænd, skulle hun ikke bare have samlet benene?’ og det gør da ondt. Det giver et gib i mig, når folk ser ned på mig helt uden at anerkende, at mine tre børn er fantastiske gaver, uanset hvordan vores familie ser ud fortæller hun til Ekstra Bladet.
SE BILLEDERNE: Så meget har Camilla Framnes tabt sig 
Fortryder deltagelse
Camilla Framnes er uden tvivl en af de deltagere i programmet, der har fået mest ud af at deltage i programmet. I dag kan hun både skrive foredragsholder og succesfuld forfatter på cv’et, men alligevel ville hun formentligt ikke deltage igen.
– Hvis jeg snakkede med Camilla på 18 år, ville jeg nok sige, at hun skulle lade være. Det er svært for mig at sige, at jeg ville takke nej til programmet, for jeg har fået rigtig meget godt ud af det, og det har været det hele værd.
– Men jeg vidste slet ikke, hvad jeg gik ind til dengang. Og deltagelsen har altså også en bagside, siger hun til avisen.
Se flere billeder af Camilla Framnes i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter dåben: Derfor valgte vi navnet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.