Camilla Framnes på udrensningskur: Sådan går det

‘De unge mødre’-stjernen er i fuld gang med at kickstarte en ny og sund livsstil.

Af Mikkeline Andersen - 13. oktober 2015 kl. 9:05

Den 6. oktober startede Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’ på C9-kuren, og mens slutningen på de ni dage, som kuren varer, nærmer sig, er der sket resultater for den unge mor, afslører hun på sin blog.
– Dag seks på C9 betød måle- og vejedag. Jeg har sat sprittusch steger hver gang, jeg har målt mig, så jeg er sikker på at måle de samme steder på kroppen under det her forløb, skriver Camilla og tilføjer:
– I dag kunne jeg så konstatere, at jeg yderligere har tabt 8,5 centimeter i alt og yderligere tabt 0,8 kilo. VILDT, synes jeg. Så selvfølgelig fortsætter jeg yderlige tre dage, det kører bare derudaf nu.
LÆS OGSÅ: Stolt Camilla Framnes om sønnen: Han ligner…
Det er udrensning – ikke vægttab
Kuren består i løbet af de ni dage blandt andet af tre veje- og måledage, gel, pulver, et lavt indtag af kalorier og en masse vand. Det taber man sig naturligvis af, men formålet med C9 er først og fremmest at rense kroppen ud og kickstarte en ny livsstil.
– I dag var også måle og vægtdag, skriver Camilla om tredje dag på kuren og fortsætter:
– Der sker sørme noget med kroppen, må man sige. -27,5 cm i alt og -2,6 kilo. Så ja, det er ikke derfor, jeg gør det, men det gør bestemt ikke noget.
Se flere billeder af Camilla i galleriet.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om lillebror: Ikke alt er gået som planlagt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.