Camilla Framnes om lillebror: Ikke alt er gået som planlagt

Den tidligere deltager i ‘De unge mødre’ nyder livet som mor til tre drenge og en bonusdatter. Men helt smertefrit har det ikke været.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 17. august 2015 kl. 19:25

Den 23. juni blev Camilla Framnes mor til sit tredje barn og hende og kæresten Kevins første fælles barn. Kevin er i forvejen far til datteren Amalie, så lillebror er kommet ud til en verden af søskende.
– Det er så stort at blive forældre, om det så er første, anden eller tredje gang. Det er så fantastisk. Så utroligt, man kan skabe sådan et vidunder. JEG er så forelsket, at blive Mor er så ubeskrivelig stort. Tænk sig, at jeg skulle være så heldig at blive mor til tre drenge og bonusmor for en pige. Jeg er virkelig lykkelig, skriver Camilla på sin blog og tilføjer:
– Han er blevet taget så godt imod af sine tre dejlige, store søskende. Bedre end man havde turdet håbe på.
LÆS OGSÅ: Stolt Camilla Framnes om sønnen: Han ligner…
Sønnen tabte vægt
Camillas sidstfødte søn kom til verden ved et planlagt kejsersnit for mere end en måned siden. Dengang vejede den lille fyr 4150 gram og målte 56 centimeter, men sådan er det ikke længere. Lillemanden har nemlig rundet 5,4 kilo og stortrives, selvom der har været lidt forhindringer på vejen, erkender den stolte mor.
– Alt startede perfekt, da vi kom hjem fra sygehuset. Amningen kørte på skinner, men desværre viste det sig efter noget tid, at lillebror ikke tog nok på. Så vi gik til ekstra kontrol hos sundhedsplejersken, men efter fire ugers intense forsøg på at få ham til at tage på ved udelukkende amning måtte jeg overgive mig og begynde at supplere med modermælkserstatning, skriver Camilla.
Camilla har både ammet Sebastian og Oliver, så derfor er det en noget uvant situation for hende, og hun understreger, at det har været svært at acceptere ikke at kunne amme.
– Men efter han er begyndt at få erstatning ved siden af amningen, er han begyndt at tage på. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg har fået en meget mere glad og MÆT/afslappet dreng, efter vi startede med at supplere.
Desværre har modermælkserstatningen betydet, at lillebror har døjet med maveproblemer. Heldigvis er det på retur.
Læs hele Camillas blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: SE HER: Kæmpe baby-boom i reality-land
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.