Camilla Framnes: Jeg har været ekstremt ked af det

Det er ikke alle, der har pæne ord om De unge mødre’-deltagerens beslutning.

Af Louise Vilsbøl - 16. december 2022 kl. 9:37

Den opmærksomme følger har bidt mærke i, at ‘De unge mødre’-deltageren’ Camilla Framnes har set lidt anderledes ud på sine mange reklame-stories de seneste dage. Her har man blandt andet kunnet følge forberedelserne til Reality Awards med udvælgelse af kjoler.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Nu fortæller Camilla dog, at midt i forberedelserne har hun modtaget nogle knap så pæne beskeder, og det får hende til at tage bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: Sådan er fremtiden for Camilla og Kevin

– Jeg har fået fikset noget på mine læber, som jeg har været ekstremt ked af, det har jeg fået fikset. Det betyder altså, at de er sindssygt hævede lige nu, så det ser lidt voldsomt ud. Det prøvede jeg at forklare i en story, så jeg ikke skulle modtage alle mulige beskeder. Det gør jeg så alligevel, men så er jeg simpelthen nødt til at sige: Tænk over, hvad I skriver til folk, opfordrer hun i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Marcus forklarer: Sandheden om Kira og Nicoline

– Hvad hvis nu det her var et look, jeg syntes var super lækkert? Jeg har lært hjemmefra, og for mig er det ganske almindelig opdragelse – og det er også det, jeg har opdraget mine børn til. Hvis ikke man har noget pænt at sige, så skal man simpelthen holde det for sig selv, for alt andet er uartigt. Men nej, det er ikke looket, det er ikke sådan, det skal se ud.

Således er opfordringen altså givet videre. Camilla skal endnu en gang være vært på Reality Awards sammen med komikeren Dan Andersen.

Læs mere om