Camilla Framnes har tabt 40 kilo på ét år – se billedet her

Camilla Framnes er stolt af sit store vægttab efter graviditeten.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. juni 2016 kl. 16:55

‘De unge mødre’-deltageren Camilla Framnes blev i går mindet om på Facebook, at det var et helt år siden, hun var højgravid og snart skulle føde sønnen Victor. I den forbindelse lagde hun et billede op på Instagram, hvor hun viser den store, flotte mave frem fra graviditeten. Der er dog sket meget på et år, og særligt er den unge mor stolt af sit vægttab på hele 40 kilo.
– Jeg blev vildt stolt, da jeg så billedet og tænkte: ‘jeg klarede det’. Jeg tabte mere, end jeg nogensinde selv havde turde håbe på. For første gang er jeg BMI-sund og vejer mindre end i folkeskolen, og det er jo ikke længe siden, jeg gik der som en ‘strandet hval’, fortæller Camilla Framnes.
SE BILLEDERNE: Så meget har Camilla Framnes tabt sig
Var mega spændt
Men selvom det er et år siden, den unge mor rendte rundt med Viktor i maven, har hun ikke glemt den følelse, hun havde i kroppen dengang. Her var der særligt én ting, hun havde det svært med.
– Det er jo sindsygt at tænke på, at der allerede er gået et år. Jeg husker tydeligt, hvor spændt og nervøs jeg var på det billede, da vi lige om lidt skulle være forældre. For mit vedkommende var det tredje gang, og for Kevins vedkommende var det anden gang. For ikke at nævne, hvor svært jeg havde det med at have taget på under graviditeten. Jeg var hævet overalt, og samtidig vidste jeg, at lige om lidt starter kampen endnu engang mod graviditetskiloene.
Men den kamp vandt Camilla endnu en gang – og større end nogensinden før. Og nu nyder hun livet og er med sine egne ord helt igennem lykkelig. Se flere billeder af Camillas vilde forvandling og det flotte billede fra for et år siden i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Camilla Framnes stråler som aldrig før
LÆS OGSÅ: GALLERI: Camilla Framnes stråler som aldrig før
LÆS OGSÅ: TV: Ti år med Camilla Framnes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.