Camilla Framnes afslører vild hemmelighed: Jeg troede ikke, det var muligt - Her & Nu

Camilla Framnes afslører vild hemmelighed: Jeg troede ikke, det var muligt

På grund af sin fortid troede Camilla Framnes ikke, at drømmen ville blive en realitet, men det bliver den nu.

Af Louise Vilsbøl - 29. maj 2019 kl. 09:01

De seneste år har været travle for Camilla Framnes, som både har fået sin uddannelse og videreuddannet sig, samtidig med at hun har arbejdet fuldtid og udgivet flere bøger, og nu afslører hun, hvorfor det er, hun har arbejdet så hårdt.
LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele
– Der er ingen tvivl om, jeg har knoklet som en gal for at få bragt fortiden i orden, for at vi kunne forfølge de drømme, vi har. Det er nogle drømme, som vi har haft længe, men egentlig var ret sikre på, ikke ville blive en realitet, før børnene var flyttet hjemmefra. Jeg havde på sin vis accepteret det og dog. De valg, jeg har gjort mig i fortiden, har forfulgt mig med gæld, og jeg ville på ingen måder acceptere, det skulle sætte en stopper for mine/vores drømme om at skabe de perfekte rammer for vores familie, skriver Camilla Framnes på sin blog og fortsætter:
– Det har det kostet blod, sved og tårer for at nå hertil, men vi er ovenud lykkelige – for det har været det hele værd. Endelig kan vi løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på de sidste mange uger, nu hvor alt er faldet på plads. Jeg kan nemlig nu fortælle, at vi på søndag overtager nøglerne til vores nye hjem, vores HELT eget hus.
LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se et uddrag fra første gang, seerne mødte Camilla Framnes.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født: Lægerne turde ikke vente

Forholdet sat på prøve

Huset, som er fra 1965, ligger i Aalborg ikke særlig langt fra deres nuværende hus, som Camilla og Kevin lejer, og der er plads til hele den store familie i det nye hus. Men der vente stadig familien lidt af en udfordring, før de kan rykke ind i de nye rammer.
– Vi skal for alvor i arbejdsbukserne, for det er også et hus, vi kommer til at koste mange timers arbejde, inden vi kan rykke alle sammen. Tidsrammen er stram, og vi kommer til at knokle helt vanvittigt de næste måneder. Vi starter med at få fjernet alt tapet, døre, gulve, lofter i alle rum (undtaget badeværelserne) i første omgang. Der skal væltes en væg fra køkken til stue, så vi får åbnet op for et køkkenalrum, skriver Camilla på bloggen og fortsætter:
– Hverken Kevin eller jeg har prøvet det her før på den her måde – så jeg tror for alvor ”IKEA-testen” kan go home, vi bliver for alvor sat på prøve den næste tid. Når det er sagt, så tror jeg, man kan holde til meget, når vi ved, at det er vores drømme, der bliver arbejdet på og vores hjem, som bliver vores helt eget.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet