Camilla Framnes afslører barnets køn

Camilla Framnes afslører barnets køn

Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’ har i forvejen to drenge, men hvilket køn gemmer der sig inde i maven.

de unge mødre
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. januar 2015 kl. 09:14

Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’ er gravid igen. Det er Camillas tredje barn, men det er hende og kæresten Kevins første fælles barn. Ligesom alle andre forældre har Camilla og Kevin været spændte på, hvilket køn der gemmer sig inde i den voksende mave.
Og til optagelserne på ‘De unge mødre talkshowet’, som fandt sted fredag, afslørede Camilla overfor Realityportalen.dk, om hun denne gang skal være mor til en lille dreng eller en lille pige.
– Det er endnu en dreng. Jeg kan åbenbart ikke finde ud af andet, siger Camilla med et stort grin og tilføjer:
– så det glæder vi os til. Og drengene glæder sig helt vildt.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes stopper i ‘De unge mødre’
Det passer super med en dreng
Og selvom mange måske ville tænke, at når man i forvejen har to drenge, så ønsker man sig nok en pige, så ser Camilla anderledes på barnets køn.
– Det passer super, for så kan jeg få tid til at få ordnet neglene og lignende, når Kevin har alle drengene med til fodbold, griner hun, og Kevin tilføjer:
– Det er en lille Arsenal-dreng mere. Det skal det være.
Kevin har i forvejen en pige fra et tidligere forhold, så der bliver fart over feltet, når det fjerde barn ser dagens lys til sommer.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan går det med vægttabet
Vægttabet gør det fysisk nemmere at være gravid
Camilla har termin d. 24. juni og er altså 17 uger henne i sin graviditet. Indtil videre er graviditeten ifølge den unge mor gået super godt, og hun føler, at der er mere styr på det hele og mere ro på denne gang.
Og så det, at hun vejer en del mindre denne gang, gør det fysisk nemmere, påpeger hun. Hun er ligesom i de tidligere graviditeter stoppet med at ryge. Tidligere er hun begyndt igen, så snart amningen sluttede, men hun håber meget på at holde rygestoppet denne gang.
I den kommende sæson af ‘De unge mødre’ vil man ikke længere kunne følge Camilla Framnes, der ellers har været en stor seerfavorit. Hende og Kevin vil stadig være en del af nogle af sofa-interviewene, men familielivet ser man ikke længere i programmet.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes er gravid igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.