Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet

Det tager tid at komme sig over de skader, Camilla Framnes pådrog sig, da hun var involveret i et trafikuheld.

Af Louise Andersen - 17. januar 2019 kl. 19:25

Det var en spændt Camilla Framnes, Realityportalen fangede på den røde løber forud for Reality Awards, hvor Camilla i øvrigt havde debut som værtinde. Det var nemlig den tidligere ‘De unge mødre’-deltager, som styrede slagets gang sammen med den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Philip May.
Tidligere på måneden fik Camilla Framnes sig lidt af en chokstart på 2019, da hun var involveret i et trafikuheld, hvor hun kørte op i en bil foran hende. Trafikuheldet sad stadig i kroppen, og Camilla Framnes var på smertestillende medicin.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se et uddrag fra første gang, seerne mødte Camilla Framnes.

LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion
– I onsdags i sidste uge (i forrige uge, red.), fik jeg et ordentligt smæld i nakken. Jeg har været til massør og kiropraktor, og der var heldigvis ingen brud. Så er jeg på smertestillende, som jeg også har med i aften, og så kører det. Jeg har stadigvæk ondt, fortalte Camilla Framnes.
Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager kunne dog fortælle, at det ellers går rigtig godt for hende og familien, og så løftede hun lidt af sløret for, hvad der skal ske i 2019.
– Vi skal forhåbenligt på nogle flere rejser sammen, og så har jeg gang i nogle projekter på sidelinjen i forhold til min vægttabsforretning, så der skal ske noget på den front.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila åbner op om fødslen: Min mor skal filme den
Camilla Framnes klarede i øvrigt sin værtrolle med bravour. Du kan se resten af interviewet med hende herunder:  

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten