Camilla droppede sin uddannelse efter ‘Luksusfælden’: Jeg havde intet valg

‘Luksusfælden’ vendte op og ned på Camillas vaner og hverdag.

Af Lotte Knudsen - 9. november 2021 kl. 20:56

Inden Camillia fik besøg af ‘Luksusfælden’-eksperterne, var hun i gang med at tage en uddannelse som social- og sundhedsassistent, men det droppede hun efter optagelserne.

– Efter ‘Luksusfælden’ har jeg valgt at droppe ud af mit studie. Det har jeg gjort, da jeg gerne vil fokusere på at komme ovenpå økonomisk, og derfor har jeg ikke tid til studiet. Jeg havde på en måde intet andet valg, forklarer Camilla.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Theresia Treschow-Kühl fra ‘Årgang 0’ fortæller om at være samlet med de andre mødre fra programmet igen…

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj skal skilles: Vi ser ikke andre muligheder

I stedet for studiet har Camilla valgt at arbejde fuldtid og tage ekstra timer som plejemedhjælper. Med en fast indkomst kan Camilla nemlig hurtigere afdrage på sit lån og forhåbentligt komme ovenpå økonomisk.

–  I lige uger arbejder jeg 37 timer, og i ulige uger arbejder jeg 50-60 timer, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: VOLDSOMT! Derfor går Didde med krykker

At droppe ud af studiet var ikke et råd, som hun fik af eksperterne, men derimod et valg hun selv tog. Hun har dog fulgt alle de andre råd, som hun fik i programmet.

– Jeg har taget alle eksperternes råd, og jeg har ændret de fleste af mine gamle vaner. Jeg ryger ikke mere, og jeg betaler mine forsikringer, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

Generelt mener Camilla, at ‘Luksusfælden’ har været en kæmpe øjenåbner, og hun håber på at gå en lysere fremtid i møde – rent økonomisk.