Camilla afslører den rigtige historie: Det virker fjollet, at vi bliver kærester efter to kys

Baben fra ‘Paradise Hotel’ kan ikke genkende den fortælling, der er blevet klippet sammen ud fra hendes romance med Lasse. Nu fortæller hun, hvordan de i virkeligheden blev kærester.

Af Lærke Stræde - 18. november 2021 kl. 16:55

I ugens afsnit ‘Paradise Hotel’ blev Camilla og Lasse hotellets første ‘Paradise’-kærestepar, efter Camilla havde spurgt, om Lasse ikke ville være hendes kæreste.

Spørgsmålet blev mange af de andre deltagere inklusiv Lasse selv overrasket over, da det for bare få dage siden var blevet tydeligt, hvor vilde de faktisk var blevet med hinanden, fordi de pludselig gik og kyssede helt åbenlyst.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

Artiklen fortsættes under videoen med Yazmin, der fortæller om at være med i ‘Paradise Hotel’…

Men når Camilla ser afsnittene, føler hun ikke, at det stemmer helt overens med virkeligheden. For i virkeligheden gik det slet ikke så hurtigt med hende og Lasse.

– Produktionen har valgt at klippe meget af vores relation ud. Og selvom rigtig mange synes, vi er søde og skriver virkelig mange dejlige beskeder, så kan jeg ikke lade vær med at sidde med en følelse af, at det fremstår meget pludseligt, forklarer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i Mascha Vangs virksomhed

‘Paradise’-baben fortæller, hvordan det i virkeligheden forløb med hende og Lasse op til, at de blev kærester.

– Vi er i en boble derinde, det er helt korrekt, så tingene går selvfølgelig hurtigere, men selv da Sofia var på hotellet, spørger hun ind til Lasse og jeg, hvor jeg fortæller hende, at vi havde kysset, og det fortsatte vi med nærmest alle dage. Dog i smug, da vi ikke ønskede at folk skulle kigge på os, som et stærkt par, siger hun og uddyber:

– Men da vores følelser er blevet for tydelige, får vi også kysset foran de andre, og derfra er det så valgt at blive klippet sammen til, at det er vores første kys. Indtil for fire dage siden virkede det jo næsten ikke, som om at vi overhovedet talte sammen.

LÆS OGSÅ: TV-vært dulmede angst med alkohol: Endte på afvænning

I ‘Paradise’ kunne man også for nylig se Camilla fortælle Lasse, at hun ikke var glad for at se ham kysse med andre. Den samtale ender med, at parret bliver enige om, at de kun må kysse med hinanden, da Lasse har det helt på samme måde med at se Camilla kysse andre.

– Der er bare meget mere bag hele vores romance, end man ser. For det virker så fjollet, at jeg efter to kys, vælger at spørge om vi skal blive kærester, siger baben.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Havde det mentalt dårligt under ‘Vild med dans’

Læs mere om