Calvin Klein-kampagne afslører 7 tegn på, at Kylie Jenner ER gravid

Den nye Calvin Klein-kampagne med Kardashian-Jenner-søstrene i front afslører syv tegn på, at Kylie Jenner ER gravid.

Af Louise Andersen - 23. januar 2018 kl. 16:55

Mens de amerikanske sladdermedier slet ikke er i tvivl, om at Kylie Jenner er gravid – og nogle af dem endda går så langt som at afsløre terminsdatoen – så har Kylie Jenner forholdt sig tavs og ude af offentlighedens søgelys. Det ændrede sig dog i går, da hun sammen med sine kendte søstre stod frem som frontfigur for en ny kampagne for Calvin Klein.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian afslører: Sådan skjulte jeg min graviditet
Kampagnebillederne siger angiveligt mere end tusinde ord, for fans over hele verden er nu overbeviste om, at Kylie Jenner ER gravid. Mirror har fundet hele syv tegn på, at kampagnebillederne afslører graviditeten, og dem får du her:

1. Tæppet

Kylie er som den eneste af søstrene pakket godt og grundigt ind dét tæppe, de andre ligger og slænger sig på i Calvin Klein-undertøjet.
LÆS OGSÅ: Vildt Kardashian-krav: Så mange millioner koster det at afsløre Kylies graviditet

2. Hendes læber

Hun har tidligere nægtet, at hun har fået gjort noget, men i 2015 indrømmede hun, at hun havde fået lidt hjælp til de store, fyldige læber:
– Jeg har fået midlertidige fillers. Det var bare noget, jeg gerne ville have, har Kylie sagt til mirror tilbage i 2015, men fillers og graviditet er nok ikke den bedste kombination, og flere fans kommenterer på, at Kylies læber syner mindre end normalt
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering

3. Hendes bryster 

Hun har altid nægtet, at hun har fået ordnet sine bryster, så flere undrede sig meget, da hun sidste sommer pludselig rendte rundt med “a pair of bazoomas” (meget store bryster). Nu er fans verden over dog overbeviste om, at ændringen i størrelsen på brysterne skyldes graviditeten. De bemærker samtidig, at Kylies bryster ser mere fyldige ud i den hvide Calvin Klein-bh på kampagnebillederne.
LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre

4. Hendes hår

Gravide kvinder får anbefalet, at de undlader at farve hår på grund af de kemikalier, der findes i hårfarve. Kylie er kendt for at skifte hårfarve hele tiden, men på kampagnebillederne har hun sin naturlige, brune hårfarve for én gangs skyld.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes stopper i ‘De unge mødre’

5. Photoshop

En af de mærkeligste teorier er, at Kylie Jenner slet ikke var tilstede under fotoshootet. Hun var photoshoppet ind senere. Der går lige nu rygter om, at Kylie allerede har født, og at hun først viser sig igen, når hun har fået sin krop tilbage, som den så ud, før hun blev gravid, skriver mirror.
Et andet rygte går på, at hun faktisk var rugemor for Kim og Kanyes lille pige Chicago, som kom til verden i sidste uge.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna er blevet single

6. Rekvisitterne

Tæppet, Khloes hånd, en sort tracksuit og Kendall er blot nogle af de ting, der er brugt for at skjule Kylie i fotoshootet.
LÆS OGSÅ: Valdemar: Jeg blev castet til ‘Divaer i junglen’

7. Holder Khloé i hånden

Khloé har bekræftet, at hun er gravid, og på et af billederne kan man se, at Khloé og Kylie holder hinanden i hånden. Dét har fået fans til at spekulere i, om det mon betyder, at Khloé og Kylie har noget helt særligt sammen; nemlig at de begge to er gravide, skriver mirror.
Du kan læse mere og se flere billeder her, og så kan du se to billeder fra Calvin Klein-kampagnen herunder:


LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe i vildt vægttab
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder: Mit lave selvværd har givet ar på sjælen