Cæcilies dilemma: Kampen om opmærksomheden fra tre børn

Cæcilie Hansen på 23 år kæmper for at opfylde opmærksomheden fra tre små børn.

Af Rikke Lynge - 16. august 2020 kl. 18:56

Cæcilie Hansen på 23 år er ny i ‘De unge mødre’, og som mor til tre, er der nok at se til, når alle tre børn vil have opmærksomhed på samme tid. I det seneste afsnit af ‘De unge mødre’ på Dplay er Cæcilie alene med de tre børn, som gang på gang forsøger at tage opmærksomhed fra hinanden, og det ender i skænderier.

– Nogle gange kan jeg godt få følelsen af, at Sophia føler sig overset. Hun kæmper for opmærksomheden, men det hører også til hendes alder at være trodsig. Jeg giver hende jo alt det, jeg kan – jeg giver dem alle sammen alt den opmærksomhed, jeg kan, men det er mega hårdt at have tre børn, fortæller Cæcilie i det nyeste afsnit af ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Ærlig ung mor: Jeg føler mig enormt alene

Cæcilie har sammen med kæresten Kasper tvillingerne Mynthe og Valdemar på halvandet år, derudover har Cæcilie Sophia på fire år med en tidligere partner.

– Når Kasper ikke er hjemme, så har jeg kun to hænder, og det ender altid med, at de slås. Allerede nu er det vanvittigt hårdt – er det så dobbelt så hårdt, når tvillingerne kommer i trodsalderen?, spørger den unge mor fortvivlet.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse har på rekordtid tabt 19 kilo

Se klippet herunder, hvor alle tre børn søger opmærksomhed fra deres mor, og se hele afsnittet på Dplay.

 LÆS OGSÅ: WOW! Se hvor hurtigt Caroline Wozniacki giver op

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’