Bypigen er blevet mor: Så sød er datteren

Juliane Axen fra ‘Bypiger søger bonderøve’ har fået en dejlig datter.

Af Mikkeline Andersen - 12. november 2015 kl. 12:00

Det lykkedes ikke for Juliane Axen (nu Harkjær, red.) at finde kærligheden i ‘Bypiger søger bonderøve’, men det fik hende ikke til at droppe jagten og troen på den eneste ene. I starten af året kunne Juliane nemlig afsløre, at hun er faldet pladask for jyske Dino Sørensen, der havde valgt at fri til bypigen. Siden er kærligheden mellem de to blot blomstret yderligere, og for en uge siden blev de forældre til en dejlig datter.
Det er så vildt at blive mor. Det vender ens liv fuldstændig på hovedet, og jeg skal lige lande i det hele, for det er stadig meget nyt. Min lille guldklump er kun en uge, men hun er så dejlig, og jeg elsker at ligge og putte med hende, fortæller en stolt mor til Realityportalen.dk.
Juliane og Dinos datter vejede 4500 gram og målte 54 centimeter ved fødslen.
LÆS OGSÅ: Bypigen i vild forvandling: Er hun blevet kønnere?
Til observation for abstinenser
Det var meningen, at Juliane skulle føde på normal vis, men sådan endte det ikke. I tre dage forsøgte lægerne at sætte hende i gang med piller, men det hjalp ikke. Derfor besluttede de, at datteren skulle tages ved kejsersnit.
Kejsersnittet forløb som det skulle, men fordi Juliane har kronisk hovedpine og derfor har taget smertestillende piller under sin graviditet, kunne det give problemer for datteren. Derfor skulle hun observeres på sygehuset.
– Lillepigen kunne få abstinenser, men hun klarede det så flot, og efter fem dage kunne vi tage hjem, siger Juliane.
Hvad Julianes guldklump skal hedde, har parret besluttet, men indtil videre holder de det hemmeligt.
Se de dejlige billeder af bypigens datter i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bypigen deltager i sexprogram
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.