Bypigen åbner op: Jeg ville slet ikke være mor - Her & Nu

Bypigen åbner op: Jeg ville slet ikke være mor

Juliane Harkjær havde svært ved at finde sig tilpas i rollen som mor umiddelbart efter fødslen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. august 2016 kl. 08:55

I november sidste år blev ‘Bypiger søger bonderøv’-deltageren Juliane Axen (nu Harkjær, red.) og hendes mand, Dino Sørensen, forældre til en lille pige ved navn Victoria. En titel, der som regel vækker stor glæde hos et par, men for Juliane var det lidt anderledes.
Hun havde svært ved at rumme den store omvæltning, skriver hun i et nyt, ærligt blogindlæg, hvor hun fortæller om den hårde tid efter fødslen med Victoria.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Nu vender ‘Familien fra Bryggen’ tilbage
– Jeg synes, at det var mega overdrevet og sindsygt svært at blive mor. Jeg knækkede fuldstændig på sygehuset. Hvis det ikke havde været for Dino, ved jeg ikke, hvordan det var gået. Jeg havde det SÅ skidt, og jeg kunne ingenting. Så Dino passede både mig og Victoria, skriver Juliane på bloggen.
Men selvom Juliane havde Dino ved sin side under og efter fødselen, følte hun ikke, at der var meget hjælp at hente andre steder fra.
– Jeg ville ikke være mor. Jeg havde lyst til at løbe væk fra det hele, men det kunne jeg ikke. Jeg var fanget, hvilket gjorde det endnu mere angstprovokerende. Hvor var hjælpen? Den var der ikke, det var som om, at de ikke rigtig magtede mig på hospitalet.
LÆS OGSÅ: Her er premieredatoen på ‘Familien fra Bryggen’
Har fundet sig til rette
Det er knap ni måneder siden, at Victoria kom til verden, og i dag har Juliane fundet sig til rette i rollen som mor. Men det betyder ikke, at hver dag er en dans på roser.
– Nu sidder jeg her, og jeg har den dejligste datter. Jeg elsker hende ubetinget, men jeg har også dage, hvor jeg bare ikke har lyst til at være mor. De dage øver jeg mig i at finde det positive, være taknemmelig og tænke det bliver bedre, skriver Juliane i sit blogindlæg og kommer med en opfordring til alle de mange mødre derude:
– Lad os mødre rumme hinanden, acceptere og støtte hinanden i, hvordan vi er mødre. Jeg er sikker på, at vi allesammen gør vores bedste. Så lad os lige kramme de mødre en ekstra gang, som måske ikke er kommet nemt fra start.
Læs hele blogindlægget HER!
Se billederne af Juliane og Victoria øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘De unge mødre’ holder pause
LÆS OGSÅ: Bypigen i vild forvandling: Er hun blevet kønnere?
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bypigen deltager i sexprogram
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.