Buttplug-dramaet fortsætter: Lægerne kan ikke få den ud

Danni Sigen er indlagt på 16. time, efter han i går blev indlagt med et vibratoræg i numsen.

Af Jonas Sand - 26. januar 2016 kl. 13:25

Årets Reality Awards blev en kort fornøjelse for kendis-frisøren Danni Sigen. Allerede kort inde i showet måtte han forlade festen og tage en tur på skadestuen, da et vibratoræg ganske enkelt forsvandt op bag i ham. Og her befinder han sig stadig 16 timer senere.
– De kan ikke finde det. Det er meningen, at ægget normalt skal bruges vaginalt. Og den snor, der skulle holde det, var åbenbart ikke stærk nok. Så den knækkede, og ja … nu er ægget altså gået på opdagelse, fortæller Danni Sigen fra Realityportalen.dk.
Han blev lagt i narkose og fik en kikkertundersøgelse, der altså ikke kunne finde ægget. Og nu venter en CT-scanning inden længe. Men Danni fortryder ikke, at han valgte at troppe op til festen med et æg bagi.
– Nej, jeg fortryder det ikke. Det er klart, at det ikke er sjovt, og det ærgerligt, at jeg missede festen, men jeg fortryder det ikke, siger Danni Sigen, der ikke har planlagt, hvad der skal ske til næste års fest.
Se flere billeder fra festen i galleriet over artiklen.
GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards
LÆS OGSÅ: Buttplug-drama ved Reality Awards: Deltager på skadestuen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille langer ud efter kendisser uden tøj på
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.