Bussemand, opkast og lort: Sådan beskriver Lenny og Melina deres første date

Melina serverede de tre mest pinlige ting på første date med Lenny. I dag griner de begge af det, men dengang var hun meget flov.

Af Rikke Lynge - 9. oktober 2020 kl. 14:55

Lenny og Melina, der i sidste afsnit af ‘Singletown’ valgte at gå hjem sammen, blev opmærksom på hinanden gennem en fælles veninde, og de husker tydeligt deres første date.

– Vores første date, den var grim, fortæller Lenny i en Q&A med Realityportalen og lader Melina fortælle, hvad der skete.

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flyttet fra hinanden

– Vi var ude og spise, og jeg havde gjort mig rigtig pæn, for Lenny havde inviteret mig ud for første gang, og pludselig sidder Lenny og stirrer på mig. Så siger han “skat, der er noget, jeg er nødt til at sige til dig. Vi griner af det om lang tid, men det er ikke så sjovt nu”. Og så har jeg simpelthen nogen hængende i næsen, fortæller Melina og Lenny afbryder:

– Hun har bare den største bussemand hængene – den vinkede. Og jeg var i tvivl, om jeg skulle sige noget.

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor har Teitur fravalgt ‘Singletown’

Det bliver værre endnu

Og så skulle man måske tro, at det var det mest pinlige, men ifølge Melina blev det værre endnu.

– Det var skide akavet og flovt, når man er glad for en fyr. Efter vi havde spist, skulle vi i biografen, men vi går lige en tur inden, hvor vi får snakket. Og Lenny snakker og snakker, og jeg begynder at få svedture og kan mærke, at jeg bliver virkelig dårlig. Til sidst tænker jeg – enten kaster jeg op og skider i mine bukser, eller også løber jeg. Så midt i det hele begynder jeg bare at løbe fra Lenny, det var vildt akavet, griner Melina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Deler nøgenbillede

– Jeg var virkelig blevet syg. Efter jeg havde været på toilettet, kommer jeg ud igen med mascara under øjnene og ligbleg.

Lenny spørger Melina, om de skal tage hjem, men hun insisterer på at de gøre daten færdig til trods for, at hun måtte løbe frem og tilbage fra toilettet under hele filmen.

– Hun sked tre gange i den biograf og kastede op ud over det hele. Det var en forfærdelig aften, men jeg tænke også – hende der, hun er sjov, hende holder jeg lige fast i, fortæller Lenny og fortsætter:

LÆS OGSÅ: To blå øjne: Türker i hård træning til ‘Stjerne Boksning’

– Det var bussemand, opkast og lort, det var alt det, som alle kvinder frygter, en fyr skal se, det så jeg på halvanden time.

Både Melina og Lenny griner i dag af deres første date, som blev Melinas mest forfærdelige dag, men som i dag står som et sjovt minde for dem begge.

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Michelle og Kasper nej til en plads i ‘Singletown’

Se hele Realityportalens Q&A med Lenny og Melina herunder: