Burhan G før nyt tv-program: De andre kommer til at hade mig

Sangeren er en del af det hold, der snart kan opleves i TV 2-programmet ‘Toppen af poppen’.

Af Helle Bill Madsen - 8. maj 2017 kl. 6:25

Tunge tasker, rullekufferter, cool solbriller, guitarer og høje støvler. I sidste uge var der afgang til den nye sæson af ‘Toppen af Poppen’, TV 2’s musikalske lejrskole, som bliver optaget i Kerteminde på Fyn. Karl William var i nyt cool indoor streetwear, Aura havde guitaren under armen, Dorthe Gerlach fra Hush var trukket i de høje blå ruskindsstøvler, og Caroline Henderson og Burhan G havde en intern kamp om, hvem der havde den største oppakning med.
‘Toppen af Poppen’ er, udover at være et musikalsk portræt af de deltagende musikere, også en terapeutisk lejrskole, hvor musikerne lukker op for deres inderste følelser og deler deres sorger og glæder.
–  Vi har hver vores bagage med på hytteturen, både følelsesmæssigt og ja, så glæder jeg mig til at se, om jeg er den eneste, der har hele min garderobe med derover, sagde Burhan G, 34, der er far til sønnen Dallas på snart 1,5 år med Sarah Zobel.
Burhan synes, at det går rigtigt fint med at kombinere rollen som popstjerne med rollen som far. Han er vant til at stå tidligt op for at træne, så det at få en lille søn har ikke været en stor udfordring for ham.
– Det går rigtig godt, og vi er meget glade, fortæller en stolt far, der river ni dage ud af hjemmelivskalenderen for at tage til Kerteminde.
LÆS OGSÅ: Her er den sidste artist i ‘Toppen af poppen’
Morgentræning i vente
Burhan er blevet spurgt flere gange om deltagelse i ”Toppen af Poppen”, og denne gang føltes det rigtigt. Og de andre har noget i vente, afslører Burhan G grinende.
–  Jeg har nogle af mine rutiner med derover. Mine løbesko, nogle små madting og kosttilskud. Jeg er typen, der står tidligt op og træner. Bare vent, til jeg står og banker på de andres døre om morgenen. De kommer til at hade mig. Klokken 05:30 står jeg og laver armbøjninger ude på gangen.
Ud over de fem københavner deltager Michael Falch og Søren Huss også i ‘Toppen af Poppen’. Men da de bor henholdsvis på Langeland og på Fyn, var de ikke med ved afgangen fra København.
Se flere billeder fra afrejsen i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Mangemillionær: Kandis-Johnny tjener kassen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.

Læs mere om