Burger: Nej tak til Numse-Rasmus i 'Dagens mand'

‘Familien fra Bryggen’-kendingen ville trykke sig ud, hvis Numse-Rasmus var ‘Dagens mand’.

Af Emilie Holm Egebro - 3. november 2016 kl. 20:55

I de sidste mange afsnit af ‘Dagens mand’ har Lea Engelhardt Jakobsen, bedre kendt som Burger fra ‘Familien fra Bryggen,’ været en fast del af kvindepanelet.
Numse-Rasmus har netop afsløret, at han inden længe skal til casting på programmet, men Burger mener bestemt ikke, at han vil være drømmemanden for hende.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Burger: Sådan er min drømmemand
– Numse-Rasmus er ikke lige min type hverken udseendemæsssigt eller som person – i forhold til, hvad jeg har set. Jeg ville nok derfor vælge at trykke mig ud fra start. Min numse er ellers lidt stor, men jeg tænker alligevel ikke umiddelbart, at vi ville være et kønt par, siger Burger til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Der skal dog nok helt sikkert være en, som vil være tændt, og som synes, han er skøn. De piger, jeg var i panelet med, var de sødeste, og selvfølgelig skal man være forberedt på, at ikke alle synes, man er attraktiv, men omvendt er der helt sikkert også nogen, som synes det.
Burger er dog ikke den eneste, som vil trykke sig ud, hvis Numse-Rasmus kommer med. Reality-baben Melissa Nielsen mener nemlig heller ikke, at han er noget for hende. Samtidig tror hun, at Numse-Rasmus vil få det svært i programmet, hvis pigerne i panelet er lige så unge, som da hun selv var med. Hun slår dog fast, at han virker som en rar fyr.
LÆS OGSÅ: Endnu en reality-stjerne er klar til ‘Dagens mand’
LÆS OGSÅ: Burger i ‘Dagens mand’: Jeg kan anbefale Andreas!
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne med i ‘Dagens mand’: Nej tak til store klunker
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.