Bundløs gæld efter misbrug: Jeg anede ikke, at det var så meget - Her & Nu

Bundløs gæld efter misbrug: Jeg anede ikke, at det var så meget

Der venter aftenens ‘Luksusfælden’-deltager noget af et chok. Men er det for sent for hende at redde sin økonomiske fremtid?

Af Jonas Sand - 12. marts 2019 kl. 16:55

Camilla på 35 har været alkoholiker siden teenageårene. Nu har hun været ædru i to år og er netop blevet optaget på sin drømmeuddannelse som pædagog. Men selvom Camilla har droppet sit gamle liv, slæber hun rundt på en kæmpe baggage fra sin fortid.
I årene som alkoholiker har hun nemlig lånt alle de penge, hun har kunne komme i nærheden af uden at skele til renter og uden at bekymre sig om, at pengene skal betales tilbage. Nu har de økonomiske tømmermænd ramt hende, og der venter eksperterne Carsten Linnemann og Gustav Juul en kæmpe opgave, når de skal forsøge at rydde op i Camillas fortid.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.


LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af
For Camillas gæld er eksploderet i renter og er næsten fordoblet. Noget Camilla slet ikke har været klar over. Eksperterne tror, de skal hjælpe en kvinde, der har skilt sig af med sine dårlige vaner, men da de gennemgår hendes forbrug det seneste år, viser det sig, at Camillas forhold til transport tangerer et misbrug.
For det seneste år har Camilla kørt i taxa 58 gange, fordi hun ikke lige gad tage bussen. Desuden har hun belønnet sin egen ædruelighed med et kørekort, der har kostet hende 13.000. Og det er selvom hun muligvis aldrig nogensinde vil få råd til en bil!
Spørgsmålet er nu, om Camillas dumme beslutninger bringer hendes drøm om at blive pædagog i fare. For med en gæld på over en halv million kroner og kun en SU at afvikle med, er der ikke meget, eksperterne kan gøre, med mindre der kommer flere penge ind på kontoen.
Om det lykkes for eksperterne at redde Camillas økonomi, kan du se i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay. I klippet over artiklen kan du få et smugkig på afsnittet.
LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno