Bubbers ekskone afslører nye detaljer om skilsmissen

Da Bubber i 2019 meldte ud, at han havde gjort familiens tidligere barnepige gravid, ramlede Christinas verden. Siden har hun ikke sat mange ord på krisen, men det gør hun nu.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. april 2021 kl. 21:07

Livet blev forandret for Christina Nørby Ibsen, 54, da hun i efteråret 2019 fik den chokerende melding fra sin eksmand, Bubber, 56, at han ventede barn med familiens barnepige, 42-årige Signe Rossing.

Herefter fulgte en kæmpe sorg og livskrise for Christina, der pludselig stod midt i en skilsmisse, mens Danmark kunne følge med fra sidelinjen.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Det hele har hun valgt at åbne op om i sin podcast, som er ude nu, og som hun netop har valgt at kalde ‘Forandret for altid’. 

Podcasten er en måde for hende at bearbejde sin sorg på, da skilsmissen netop ramte samtidig med, at corona fik Danmark til at lukke ned. Derfor var der ikke mange muligheder for at flytte fokus og for eksempel tage på en lang rejse eller dyrke yoga, der måske kunne være et godt redskab.

I et interview med ‘Aftenshowet’ onsdag aften sætter Christina nogle ord på arbejdet med at lave pocasten, som for hende har været en personlig rejse, og som har hjulpet hende videre, men endnu ikke i mål – hvis man kan komme det.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise Hotel’ pauses på grund af overgreb

Parret har tidligere overvundet en alvorlig krise i samlivet, men at 54-årige Bubber, som på dåbsattesten hedder Niels Christian Meyer, snart skal have barn sammen en 41-årig kvinde, blev enden på ægteskabet. Kvinden var i sine unge år barnepige for Bubber og Christinas tre børn.
(Foto: Uffe Kongsted)

– Jeg oplevede en sorg, der var så stor, som jeg sådan set ikke troede, jeg kunne opleve. Jeg oplevede at jeg stod stille i det, som jeg nogle gange har forklaret som kviksand, hvor man bliver trukket længere og længere ned, og man ikke kan komme op, siger hun om tidspunktet, hvor det hele var værst.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne ‘Hjem til gården’-deltager?

– Jeg kunne ikke tilgive. Det kunne jeg simpelthen ikke, lyder det også fra Christina i talkshowet.

I podcast-serien taler hun sammen med andre kendte danskere om livskriser og at komme videre, og i første afsnit åbner hun altså op om sin egen krise.

Bubber og Christinas ægteskab varede 30 år. Sammen har de børnene Laura på 26, Oscar på 29 og Sofia på 30.

Christinas nye podcast ‘Forandret for altid’ er at finde på Podimo fra i dag. 

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

Læs mere om