Bubber et år efter bruddet: Jeg var egoistisk

Han har lært lektien, men fortryder ikke.

Af Kenth G. Madsen - 19. december 2020 kl. 15:54

Siden bruddet i efteråret 2019 har Bubbers forhold til ekskonen Christina Ibsen og deres tre børn Sofia, 29, Oscar, 27 og 24-årige Laura ikke været en dans på roser.

Ifølge kilder tæt på familien ville ekskonen og hans børn ikke længere tale med ham, da det stod klart, at han ventede barn med Signe Rossing, 41, som havde været barnepige og god veninde af familien gennem mange år.

LÆS OGSÅ: Lea og Mikkel Kessler hjælper dem, der ikke har råd til julen

Ved optagelserne til det nye talkshow ‘Deja-Vu’ på TV2 Charlie, hvor Bubber var gæst hos Cecilie Frøkjær, spurgte HER&NU, om der havde været knas i forholdet til hans voksne børn.

– Ja, bekræftede den 55-årige tv-vært fåmælt.

En veloplagt Bubber taler med Cecilie Frøkjær om både skilsmisse og sit nye liv i ‘Deja-Vu’, som bliver vist på TV 2 Charlie næste år (Foto: TV 2)

Men efter alt at dømme forsøger familien nu at se fremad.

– Alt er godt. Jeg har lige været ude at spise middag med mine store børn, afslørede Bubber.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Micki deler hemmelighed

Har lært lektien

I interviewet med Cecilie Frøkjær fortalte han om omkostningen ved at blive skilt.

Vi havde et fantastisk liv gennem 30 år, og vi har fået tre skønne børn. Min ekskone har ofret meget for mig, og jeg har på alle måder fået lov til at udfolde mine drømme. I tidens løb har jeg sat karrieren højt, så det er klart, at når man lever sådan, så bliver man sgu lidt egoistisk, erkendte han over for Frøkjær.

– Jeg har lært lektien. Det har kostet noget, men jeg fortryder ikke, fastslog han.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien

Bubbers kone gennem næsten 30 år har droppet hans efternavn, Meyer, og hedder nu Christina Nørby Ibsen (Foto: Michael STub)

Til HER&NU fortalte Bubber også, at han som så mange andre i underholdningsbranchen har været hårdt ramt af corona-nedlukninger, som har forhindret ham i at passe sit freelance-arbejde som vært ved utallige kulturbegivenheder og foredrag som normalt.

– Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget, jeg har mistet. Det har været et år uden omsætning. Heldigvis har jeg lagt lidt til side til at tære på. Men situationen gælder jo for alle, så man kan jo ikke bare gå rundt og have ondt af sig selv. Det er bare en mærkelig fornemmelse.

LÆS OGSÅ: Indrømmer: Derfor er Sia hård sammenlignet med Alba

Corona giver tid til sønnen

– Til gengæld har jeg fået en baby. Det kan ikke sammenlignes med penge, fortalte han, der glæder sig til den første jul med sønnen Alfred på otte måneder.

– Det er jo altid noget særligt for en far at opleve sit barns første jul. Han er en skøn lille dreng, og jeg hygger mig med ham, sagde han, der har haft rig lejlighed til at gå lange ture med sønnen i barnevogn under den ufrivillige arbejdspause på grund af krisen.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

LÆS OGSÅ: Mange får afslag på julehjælp: Nu træder Geggo og Cengiz til

Læs mere om