Efter programmet: Det skete med Janni og Gunnvørs ‘patkopper’

I den nye sæson ‘Forsidefruer’ laver damerne deres helt personlige kop med bryster. Nu fortæller Janni og Gunnvør, hvad de siden har valgt at gøre med kopperne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. februar 2021 kl. 19:25

I det seneste afsnit ‘Forsidefruer’ inviterede Jackie veninderne Tina, Janni og Gunnvør med en tur i keramikværkstedet hos Mette Marie Bang, hvor de skulle lave deres helt egne kopper med bryster.

Her blev stemningen hurtig ret fri, og måske skyldtes det, at der i værkstedet var både pik og patter på hylderne med keramik.

LÆS OGSÅ: Nøgenhed i ‘Forsidefruer’: Tina Lund viser ny side

Siden er de fire kopper kommet med fruerne hjem og tjener nu hver sit formål.

(Foto: TV3)

– Koppen står faktisk ude på mit badeværelse. Den står inde i et skab med nogle mascara og noget forskelligt i. Jeg har det helt fint med den slags – det var en sjov oplevelse, og nu har koppen en funktion, fortæller Gunnvør til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Derfor ville Gunnvør ikke have fruerne med til Færøerne

Janni Ree valgte at forære koppen i gave til sin mand, og i dag er den såkaldte ‘patkop’ blevet til Karsten Rees kaffekop. Han er dog ikke begejstret.

– Han er ikke glad for den, for der er jo ikke hank på, siger Janni.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

Udover at man som seer kunne opleve fruernes kreative side i afsnittet fra keramikværkstedet, så gjorde Tina Lund også alle klogere på, hvem af Gunnvør, Janni og Jackie hun har set nøgen.

Hele afsnittet kan ses på Viaplay. 

(Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven