Brylluppet udskudt: Fetterleins fem-årige forlovelse

Parret har ikke travlt, og der er ikke noget, der tyder på, at brylluppet bliver inden for den nærmeste fremtid.

Af Jan Körner - 28. marts 2020 kl. 12:58
Den 2. maj er det nøjagtig fem år siden, at Frederik Fetterlein friede til Andrea Tolic, som han dengang havde dannet par med i fem måneder.
Men selv om den svenske kvinde sagde ja med det samme, er der stadig ikke kommet en vielsesring på fingeren. Og nu må hun indstille sig på, at brylluppet har endnu længere udsigter.
– Planerne er gået helt i stå. Lige nu er der bare så meget, så der har ikke været tid, siger Frederik Fetterlein, 49, til HER&NU.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Netflix er klar med ‘Love is Blind’ sæson 2 og 3
Han fortæller, at det ikke bliver i år, at parret smedes sammen af en præst. Måske tidligst i 2021 får de papir på hinanden.
– Det, der er fedt lige nu, er, at alle er glade. Så det bliver ikke i år. Lige nu hygger vi os bare lidt, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsvarer sig: Min bekymring handler netop om psoriasispatienter
Han er netop flyttet fra Rungsted til en lejlighed i Københavns centrum, mens Andrea fortsat har en lejlighed i svenske Helsingborg.
Fetterlein har en lang række forhold bag sig med blandt andre Heidi Albertsen, Saszeline Sørensen, som han har sønnen Sean med, og Tereza Maxova, som er mor til hans søn Toby.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert er rasende: Det er pinligt!