Bryggens dronning: Fængslet har ændret mit menneskesyn

Seks år i spjældet har ændret Linse – på den gode måde.

Af Mikkeline Andersen - 5. december 2014 kl. 8:55

I sine yngre år tilbragte Linse Kessler seks år bag fængslets mure. Men i stedet for at tænke tilbage på tiden som “spild af tid”, så fortæller hun til Information, at de mange år i spjældet også har givet hende gode ting med videre i livet.
– Jeg har mødt rigtigt mange dejlige mennesker. Både vagter og indsatte og fra narkomaner til store direktører. Det har betydet, at jeg kan fungere med alle slags mennesker. Det er en gave, at jeg har lært ikke at dømme andre, for i spjældet er alle lige. Her er det lige meget, hvor mange millioner man har, eller hvor mange nåle man stikker i armen, siger Linse til avisen.
LÆS OGSÅ: Derfor blev Linse enlig mor: Geggos far stiknarkoman
Nedlagde betjent
Linse er i øjeblikket aktuel med bogen ‘Linse – jeg gør, hvad jeg vil’, som Realityportalen har anmeldt med topkarakterer. I biografien åbner hun for livets op- og nedture og ikke mindst anderledes og ærlige fortællinger.
– Jep. Jeg har skrevet om det i min bog, men der har betjenten fået et alias, så han ikke bliver udstillet, svarer Linse til avisens spørgsmål om, hvorvidt hun har haft sex med en betjent, mens hun sad i fængsel.
LÆS OGSÅ: Linse erkender: Brysterne er et problem
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.