‘Bryggen’-stjerne afslører vild tatovering

Endelig er reality-stjernen i mål med i hvert fald halvdelen af kroppen.

Af Louise Vilsbøl - 28. september 2021 kl. 9:11

I løbet af de seneste år er der kommet mere og mere blæk på kroppen hos Cengiz Salvarli, som er kendt fra ‘Familien fra Bryggen’.

– Mere kunst på min krop! Så glad for resultatet, og brystet er nu færdigt! Kæmpe tak Ruben Tattooer, du er den hårdeste i gamet! Vi ses snart til projekt ryg, skriver Cengiz på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber han:

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Linse til Stjerne Boksning.

– Mit bryst er færdigt nu. Så jeg har en arm med jungle-tema og en med savanne-tema og et bryst med skov-tema. Jeg elsker vilde dyr! Men min ryg bliver noget andet. Der skal jeg have lavet et gladiator/Rom tema. Min tatovør er virkelig dygtig, så jeg tror, min ryg bliver rigtig flot også.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Cengiz giver sin tatovør næsten frie hænder med nogle stikord, og så finder han vejen hen til det, Cengiz gerne vil have. Og det er ikke uden grund, at Cengiz brygger på sit tema til ryggen.

– Jeg elsker historien om gladiatorer og Colosseumet og det gamle Rom, fortæller Cengiz, som ikke vil afvise, at der kommer endnu mere blæk på kroppen.

– Pt har jeg ikke flere planer, men det kommer nok.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘Paradise’-hunk er født som kvinde

Se Cengiz’ nye tatovering herunder.

Læs mere om