'Bryggen'-Didde: Hold kæft hvor jeg elsker mit arbejde

Den tidligere Brygge-pige er stadig helt tosset med sit job på genbrugsstationen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. august 2015 kl. 18:00

Tidligere levede Didde Skjelmose fra ’Familien fra Bryggen’ på kontanthjælp på Islands Brygge. Men den tilværelse er for længst skiftet ud med to jobs og et liv i Vojens. Foruden at hun stadig har firmaet ’InLight’, hvor hun sælger huer med lys i, så arbejder Didde også på en genbrugsstation i Kolding.
Og nu er det et år siden, at Didde fik sit drømmejob på genbrugsstationen, og hun kunne slet ikke forestille sig at lave noget andet.
-Ha ha ha 1 år er gået og jeg elsker mit arbejde. Hold kæft hvor er jeg glad der.  Ja ja hun kan sgu godt arbejde til jer der ikke troede det, skriver Didde på sin facebookprofil. (uredigeret)
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde har drukket genforeningskaffe
Arbejder i smukke omgivelser

Didde i sit nye arbejdstøj (Foto: Privat)

Didde i sit arbejdstøj (Foto: Privat)


Didde elsker ikke kun selve jobbet, men hun er også helt vild med, at der er noget kønt at kigge på.
– Om sommeren er det lidt svært at sælge huer med lys i. Det er jo lidt sæsonpræget, så det kører jeg ved siden af mit arbejde i Kolding Kommune. Her arbejder jeg på en genbrugsplads, hvor jeg render rundt og fortæller, hvor folk skal proppe tingene hen og kører store maskiner og så videre, fortæller Didde og tilføjer:
– Det er mega fedt! Og så er det jo i smukke omgivelser. Fuglene synger og fasanerne løber henover marken mellem containerne. Jeg kan jo egentlig rigtig godt lide at lave noget, og det har jeg så sandelig også fået lov til nu.
Didde er ikke længere sammen med kæresten René, som hun flyttede til Vojens for at bo sammen med. Men hun har det godt og har ikke planer om at komme tilbage til Bryggen.
LÆS OGSÅ: SE Diddes vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Didde bliver i Jylland for altid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.