Bryder sammen i ‘Årgang 20’: Jeg følte mig som verdens dårligste far

Da Mads Gram Thomsen stod midt i sit livs drøm, fik han pludselig en øjenåbner.

Af Lotte Knudsen - 11. januar 2022 kl. 18:55

Mads Gram Thomsen brugte før i tiden de fleste af døgnets timer på sit arbejde, men en dag kiggede han ned i vuggen til sin søn Asmus, og fornemmede ingen genkendelse i sønnens øjne.

– Det var som at få en hammer i hovedet for mig. Jeg følte mig som verden dårligste far, fortæller Mads i ‘Årgang 20’, hvorefter at han bryder sammen.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært står frem: Det fortryder jeg

Efter episoden med vuggen tog Mads et drastisk valg. Han droppede sit selvstændige firma og fik i stedet et job som gravfører. Dengang og efterfølgende har han funderet over, hvilken far han gerne vil være.

– Jeg savner på ingen måde at være selvstændig. Så længe børnene har den alder, som de har nu, så er det ikke optimalt. Som selvstændig er det umuligt at holde sig til at arbejde 37 timer om ugen, og jeg vil gerne være en far, som har tid til sine børn og sin familie, fortæller Mads, da HER&NU besøger familien på Als.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mads og Lena fortæller om ‘Årgang 20’ og deres liv…. 

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Selvom Mads har fået nyt job og trappet gevaldigt ned på arbejdstimer, har han stadig ikke helt fundet balancen mellem arbejds- og familieliv. Det er der en grund til.

– Jeg vil gerne gøre det godt og være meget loyal overfor mit arbejde. Så nogle dage bliver det flere timer end andre, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Elvira i dyb sorg: Hvil i fred, min engel

I fremtiden vil han dog forsøge at skabe en endnu bedre balance.

– Jeg tænker nogle gange på mit liv som en kasse, og den her kasse kan der kun være et begrænset antal ting i. Og familie og børn giver mest mening for mig at fylde den kasse med, forklarer Mads.