Bryder forlovelsen: Martin Jensen single igen

Nu taler ‘X Factor’-dommeren ud om bruddet.

Af Katrina Rosendal - 5. juni 2021 kl. 8:58

En forlovelse leder ikke altid til “døden os skiller”. Det har DJ’en Martin Jensen netop måttet erkende. I december 2020 friede ‘X Factor’-værten ellers under romantiske omgivelser på Maldiverne til kæresten Natasha Samsara Thompson, men nu er parret altså gået hver til sit.

– Jeg tror bare lidt, vi er to forskellige steder i vores liv lige nu. Hun er flyttet til Danmark, og det kan godt være svært, når man forlader alle sine venner og sin familie. Og vi kan ikke få lov til at rejse, forklarer den 29-årige DJ til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er grevinde Alexandras nye kæreste

Natasha, der arbejder som model og stylist, er født i Irland, og Martin bekræfter, at hun allerede er fraflyttet parrets lejlighed i København. DJ’en giver blandt andet coronarestriktioner en del af skylden for bruddet, og allerede tilbage i starten af april måned luftede han sine bekymringer i et interview med HER&NU.

– Det kan godt være, at det går helt galt nu, hvor vi bare kommer til at sidde derhjemme igen og være indespærret, lød det fra Martin Jensen.

LÆS OGSÅ: Sada Vidoo skal skilles

Trods bruddet slår DJ’en fast, at der er god stemning mellem de to, og at de endnu ikke har taget stilling til, hvorvidt Natasha skal fortsætte som hans stylist, hvilket hun har været
gennem mange år.

Martin opholder sig netop nu i Dubai, hvor han kommer sig over bruddet, mens han har travlt med nye spændende projekter.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i sorg: Av, den gør ondt

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Dennis Knudsen er blevet far for anden gang

Læs mere om